ANNONS

EFTERLYSNING

/

Resor

,
--- I samarbete med Utuk och betalning sker med goda drinkar---

God kväll i Sverige. Är det höst vi kommer hem till nu eller hur är det? Jag fryser bara jag tänker på det.
Jag har en viktig efterlysning till dig. Det är Utuk som letar efter dig. Ja, du trevliga och härliga tjej som letar efter Turkiets snyggaste, smartaste och rikaste man (enligt Utuk själv). Skicka in ditt personliga brev så får vi se vad som händer helt enkelt ;).

Utuk, kan jag få min drink nu tack? Jag har gjort mitt jobb =).
Eller vänta förlåt:
Utuk, içkimi şimdi alabilir miyim? İşimi yaptım =).

Dsc08136

Utuk ser du till vänster. Mehmets civilstatus känner jag inte till tyvärr.

Dsc08139
Mehmet kan dock intyga att Utuk är så bra som han säger. Värt att veta är kanske att Utuk är Mehmets chef ;).

Dsc08135

Här är våra två favoriter som vi träffat varje år, Ahmet och Mehmet. Om dom inte är här nästa år blir det väldigt tomt.

Dsc08327

Igår kom Miras bästis Emilia på besök. Dom bor på ett hotell 1,5 km bort. Jag satte mig i taxin med Mira och åkte bort och lämnade henne där sen kom tjejerna hit här med Pappa Tom i taxi. Alltså deras glädje när dom såg varandra, helt underbart. Visst syns det på detta foto

Dsc08325

7
15

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00