ANNONS

Vackert Barndop!

/

Förra helgen var det Elise första stora dag, hennes dopdag och barndop. Jag som mormor fick äran att utse vilken plats vi skulle vara på och naturligtvis valde jag Systrarna på Solhjulet. Jag kan inte tänka mig en mer kärleksfull och magisk plats för mitt barnbarn att få sitt namn och inbjudan till kyrkan på. Trots att Systrarna hade stängt för säsongen öppnade dom upp dörrarna för oss. Tack gode Gud för det. Vilken fantastisk dag i denna miljö. Här är jag hemma och jag är glad att jag fick dela den med Elise just här. Min plats i Veberöd.

Barndop

Cornelia och Rasmus hade gjort ett fantastisk jobb att pynta upp inför dopet. Miras pompoms prydde både inne och ute miljön. Och färgerna gick i rosa och guld.

Barndop

Barndop

Här kommer familjen, så stolta och fina. Klädseln var dom noga med, det skulle vara det man kände sig bekväm i, alla skulle trivas. Jeans eller galaklänning, spelade ingen roll, bara du kom.

Barndop

Dessa fina svalor hängde överallt, dom fick Elise av mig på babyshowern. Visst är dom underbara!

Barndop

De stolta faddrarna Kevin och Mikaela kommer att göra ett fantastiskt fadderjobb till Elise. Det är Rasmus bästa vän och det är Cornelias bästis. Agneta ”vår” präst var den självklara för Cornelia denna dag. Hon har följt vår familj i många år och är helt underbar.

Barndop

Elise skötte sig exemplariskt, såklart

Barndop

Gabriel fick läsa en predikan och Mira fick äran att hälla upp dopvattnet. Något inte föräldrarna till Elise visste var att hon hade övat in en sång tillsammans med Matilda som dom sjöng tillsammans. Inte ett öga var torrt..

Barndop

Barndop

Fantastiska Matilda, vår lilla sånglärka. Hon sjöng ”Your song” av Elton John för Elise och jag bölade som en tok. Så vackert och så vacker du är Matilda.

Barndop

Elise Bodil, välkommen in i kyrkans värme.

Barndop

Stolta? Japp, det kan man lugnt säga =)

Barndop

Tårtorna hade Cornelia beställt på Kanelbullens konditori i Veberöd. SÅ sjukt fint OCH världsgoda!!

Barndop

Familjen hade hjälpt till att baka till dopet. Min uppgift var att baka kanelbullar men med huset i KAOS och sjukdomstillståndet fick jag ge upp. Min mamma tog över facklan och bakade istället. Tack mamsen!

Barndop

Barndop

Barndop

Barndop

Barndop

Barndop

Barndop

Gästerna (30 st) satt både ute och inne. Det fanns massor med varma filtar att använda för det var lite kyligt..

Barndop

Dopklänningen, den har min mamma stickat till Cornelia en gång. Så både hon, Gabriel och Mira har haft den innan Elise. Fantastiskt att ha något sådant i familjen. Min mamma är gudmor till Cornelia så därför fick hon den till sitt dop.

Barndop

Herregud med presenter… Vi hade köpt ett silverhalsband med ett E på och även satt in pengar på ett konto till Elise.

Elise

Denna lilla skönhet, som jag älskar dig och så älskad du är.

Barndop

Alltså älskade Systrarna på soljulet, så fint, så kärleksfullt och genuint ställe. Det är inte bara brasan inomhus som värmer, det är hela stället.

Barndop

Några av korten har Carolin fotat! Tack!

23
15

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00