ANNONS

När vänner fyller 40

/

Vi missade årets coolaste fest förra helgen. Det blev både avklätt och frieri minsann. Herregud vilket partaj Annika och Johan hade och vi var hemma och firade vår nioåring. Inte dumt det heller.

Scandic Star brunch

Istället för presenter till de som redan har allt bjöd vi de båda 40 åringarna på brunch på Scandic Star i Lund. Kan det bli en bättre present när man fyller år? Jag och mannen var lyckliga för vi fick ju ha våra vänner helt för oss själva i två timmar istället för att dela dom med 160 andra på en fest. Smart drag eller hur!

Scandic Star brunch

Jag har inte varit på Scandic Star sedan invigningen av deras brunch. Jag har liksom glömt av den och det är faktiskt konstigt när den är så himla bra som den är. Jag vet inte var man kan annars äta en stor brunch på söndagar! Och det låter kanske klyschigt men jisses vad personalen där är trevliga!!

Scandic Star brunch

Välkomna in till bords, visst ser det mysigt ut!

Jag dog av skratt när Mira vägrade äta frukost hemma på morgonen
– Nä mamma då orkar jag äta fler pannkakor på brunchen. Man ska ju äta för pengarna eller hur?

För den som ville stod findrickat framme, vi hoppade just den biten och nöjde oss med det som fanns, smoothie, juice, iskaffe och smaksatt vatten. Och självklart kaffe i mängder, det var ju söndag=)

Jag har inte varit så mycket på Scandic Star i Lund men jag såg att dom ska ha Stjärnteater med Robin och Ankan i jul. Jag MÅSTE dit. Eric Gadd och massa andra kändisar är inbokade. Det hade jag INGEN aning om faktiskt. En av mina favoriter Emma Knyckare ska dit, jag måste få med mig mina tjejkompisar på den showen, I love her!

Japp, Mira högg in på pannkakorna. Hon åt SEX stycken. Så du har ätit för pengarna älskling!

Jag är en riktig buffé människa. Jag älskar att ta lite av allt och verkligen smaka. Jag hoppar oftast det jag brukar äta hemma för det är ju inte det man vill festa på. Men, det finns en sak på Scandic som jag ALDRIG missar, deras mörka bröd med leverpastej. Det är min drog! Vad är din favorit?

Jag och mannen har ju redan testat Star brunchen innan men det hade inte Annika och Johan. Dom blev helt till sig! Jag skrattade lite inombords när jag såg deras stora ögon vid de fyra uppdukade brunchborden. Jag var rädd att dom skulle göra som ”Sune i Grekland” när familjen sätter sig till bords vid brunchen =).

Mini munkar dekorerade med jungfrubröst =) Där fanns inte ett endaste gelehallon kvar när vi gick.. Peppe var ganska så glad i dom kan jag avslöja =)

Fina goa Peppe vars största idol är Mira =)

Detta är min avdelning, massor med Tapas grejer! MUMS MUMS. Detta är första tallriken av fem….

Fina Annika som åt mest av den varma maten. Kambenen var verkligen ”to-die-for”.

Kocken kom ut och såg till att allt var perfekt. Då fick mannen chansen att berömma för den goda äggröran. Han verkligen älskade den! Mannen äter ju inte rött kött men där fanns massor med andra alternativ för både honom och andra vegetarianer/veganer.

Jag har aldrig tagit så lite bilder på mat men det var ju så gott, jag ville fokusera på maten och sällskapet och inte fotona =). Det var inte mitt  jobb denna dag.

Johan, han gjorde nog så att Scandic Star brunch gick back denna dag.. Haha så underbart att se hur lyrisk han var över all mat. Jag sa dock till dom att den vita chokladen var alldeles för rinnig och fastnade liksom inte riktigt. Tur var väl det i och för sig…

Jag tog verkligen endast favoriterna på dessert bordet. Jag är tacksam för att våfflorna inte var framme i söndags… Men den där chokladtårtan du ser på bild. Herre jäklars gud så god!

Vi satt kvar i två timmar, pratade, skrattade men framförallt åt. Så härligt sätt att spendera en söndag på. Dessa två Annika och Johan har stormat in i våra liv en dag i somras och det blev ett klick och en ny härlig vänskap. Vi kommer med säkerhet att gå hit och äta brunch igen, om inte Johan är bannad därifrån för all framtid haha =)

29
12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00