ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Tivoli

Skräckslagen på Tivoli

/

Jag skakade av rädsla.. skulle jag våga eller ej. Det var dags att besöka Tivoli och deras Halloweenprydda park. Jag ska be om ursäkt med en endaste gång. Min kamera fick sig nog en däng inne i spökhuset så inställningarna havererade och det gick inte att fokusera! Jag började nästan gråta. Dåliga bilder är INGET jag vill dela med mig av. Förlåt. FÖRLÅT!!

Tivoli-8

Denna soliga torsdag fick Jennie och Emilia hänga med oss till Halloween öppningen av Tivoli. Vi fick börja med en drink på Biergarten. Det kändes som att vi satt på after ski i alperna. Så himlans mysigt!

Tivoli-25

Det var alldeles folktomt på Tivoli, bara det var ganska läskigt och skrämmande. Denna plats som brukar förgyllas med alla härliga och tivoli glada människor. Spökena dinglade i luften och på kvällen lös det spöklikt överallt. Nu har Tivoli anordnat Halloween 13 gånger och det märks att dom kan sin sak. Hela parken är en upplevelse.
Nu var det dags att besöka spökhuset men det måste du få se så det kommer en film… Hysteriskt kul!

Tivoli-21

Vackra anrika Tivoli var fyllt med färgsprakande pumpor, lyktor och annat. Det var en fröjd att se hur mycket hjärta som lagts ner för att maximera besökarnas upplevelse av Halloween. Tyvärr hann vi inte se allt i parken, 4 timmar var för lite tid.
Totalt 22.000 pumpor, 5 kg spindelväv, 2.000 halmbalar, 50 småbodar med smått och gott, massor med halloween figurer, prydda träd och massa massa annat. Visst låter det bra!

Tivoli-22

Och som du ser…. Nu kom vi till den där inställningen som förstörde allt 🙁

Tivoli-20

Jag förvånades över hur mycket pumpor det fanns, och så mycket färger. Visst är pumpor vackra! Så olika och så respektfulla i samklang med naturen och höstens färger.

Tivoli-2

Tjejerna blev toklyckliga när det inte var någon kö. Senare släpptes det in fler besökare så då fick vi känna den där gemytligheten igen. Du som varit i Danmark vet vad jag menar!

Tivoli-17

Jag ÄLSKAR deras lilla ”China town”. Nu var det mer lampor som gav skräckinjagande mönster när du gick under Demonen.

Tivoli-11

Att komma in i parken kostar från 50 DKK och 110 DKK för oss över 8 år. Sedan köper du turpass efter hur mycket du vill åka, det dyraste koster 295 DKK men då ingår verkligen ALLT och lite till. Priser och biljettköp hittar du HÄR.

Tivoli-12

Samtliga åkattraktioner var igång hela kvällen fram till 23. Du kan se dom alla HÄR. Där är ett härligt program för alla dagar och det hittar du på Tivolis hemsida.

Tivoli-13

Tyvärr fick denna tanten (moi) stå och se på eftersom jag inte vågade åka med ryggen… Jag hade kanske kunnat ta en tur i den nya karusellen ”Snurrekoppen” som var för de allra minsta =)

DSC08892

Den här karusellen ovan är också ny för i år. Herregud min skapare vad cool den var! Speciellt i mörkret! Snacka om fart, snurr och gung. Här får du nog det mesta av en karusell! Denna SKA jag åka nästa  gång.

Tivoli

Överallt doftade det glögg och popcorn från de små bodarna. Du kunde också handla massa coola Halloween grejer. Jag ångrar att jag inte köpte den där kravlande bebisen du såg i en filmsnutt.

Tivoli-3

Alltså, när kvällen och mörkret kommer, då blir det storslaget med alla ljusdekorationer och mystiska utsmyckningar. Tivoli kan det där…

Tivoli-4

Men alltså, det är så himla fint! Det jag gillar mest med Tivoli är det att det inte bara är karuseller och lotteristånd. Nä, här är det en upplevelse även för den som inte åker något. Där är så mycket att se och uppleva i denna miljö.

Tivoli-14

Överallt dök de här figurerna upp från lådor och bland halmbalar. Träden var smyckade med spöken och pumpor.

Tivoli-16

Tivoli-15

Detta gillade Mira, en labyrint =) Och gissa om det blev sura miner hos tjejerna när vi meddelade att kvällen var slut och det var dags att åka hem. Vi får kanske ta ett besök till innan dom stänger den 4 november.

Tivoli-6
Jag vill verkligen rekommendera ett besök på Tivoli innan den 4 november! Se till så att du får uppleva mörkret tillsammans med någon du tycker om. Så magiskt och vackert. Och återigen, fotona… finns ingen ursäkt nog 🙁

13
10

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00