ANNONS

Psykisk misshandel av barnbarn?

/

Jag tar med mig mitt barnbarn till Skånes Djurpark och utsätter henne för helt sjuk psykisk terror. FLERA gånger. Jag undrar om man säger ”jag ringer till soc” när det är en mormor som är oschysst?  Vad tror du? Överlever barnet eller blir det men för livet?

Skånes Djurpark-7

Kolla, jag tog  det lilla livet till nappträdet och lockade henne med marshmallows… Fan vad elakt,  jag förstår om hon kommer att hata  mig. Det får bli en sketansdyr julklapp så förlåter hon mig säkert, vad tror du?

Skånes Djurpark-5

Och kolla minen på det fotot då när hon ser en ren för första gången.
Ja jag säger det, MEN FÖR LIVET.. Vad har jag gjort, skapat ett monster?

Skånes Djurpark-13-side
35

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00