Vad snygg jag är

God Afton. Jag har stängt in mig i sovrummet. Mira och hennes kompis Emilia har tagit över vardagsrummet… Det gör inte så mycket egentligen för då kan jag kolla på RuPaul´s Drag Race ifred. LOVE IT. Alltså jag hade gärna varit en dragqueen =)

Idag på morgonen stod jag i spegeln och blev alldeles uppgiven. Herregud vad jag såg ut, jag blev rädd för mig själv. Smink i hela ansiktet, fettigt hår på tvären, tjock och allmänt bedrövlig. Mira kom in på toan och tittade på mig när jag sa sarkastiskt till min egen spegelbild:
– Men åååå vad snygg jag är, och gav ett elakt skratt åt mitt tjocka fula tryne
Då kollar Mira på mig och ler och  säger som det mest självklaraste i världen.
– Jaha, vad bra =)
Alltså barn, man kan bara älska ihjäl deras syn på att allt är vackert. Mira lär mig mycket här i livet.

Foto: @cappelletto_design

 1. Amanda skriver:

  Ru pauls dragrace är ju så bra! Din Mira är klok ho. Inte kul när man kollar sig i spegeln och ser trött och eländig ut. Men det är tur det går och fixa 🙂 KRAM

  1. fnulan skriver:

   Jaaaa eller hur, världsbäst!!! Kram

 2. Nina skriver:

  Åh barn är verkligen helt fantastiska, dom ser allt ur en helt annan vinkel❤️ Superfin blogg du har😍

  1. fnulan skriver:

   Ja visst är det underbart, och TACK för att du kom in till mig. Hoppas att du kommer att trivas. Stort TACK för din fina kommentar <3

 3. Lisa skriver:

  Fin kommentar av Mira. Det som jag reagerade mest på var dock din egen kommentar till dig själv. Så hade du väl aldrig sagt till en kompis? Ge dig själv pepp istället när du behöver det som mest! Klappa dig själv på axeln framför spegeln istället och säg att du är grym 🙂

  1. fnulan skriver:

   Jaaaa jag vet, så elakt och dumt så det inte är klokt. Man får inte göra så mot någon. Tack för att du påminner mig om det jag alltid säger till alla andra <3 KRAM

 4. Snabela skriver:

  Barn kan verkligen se det ljusa i allt. Tänk om alla kunde se lika ljust som dom.

  1. fnulan skriver:

   Ja vi får helt enkelt öva!! Kram

 5. Emma skriver:

  Barn är underbara, vissa saker är så självklara för dom samtidigt som dom säger precis vad dom tänker 😍❤

  1. fnulan skriver:

   Ja, och vi behöver ofta tänka till innan vi säger det vi tänker…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..