Vad snygg jag är

God Afton. Jag har stängt in mig i sovrummet. Mira och hennes kompis Emilia har tagit över vardagsrummet… Det gör inte så mycket egentligen för då kan jag kolla på RuPaul´s Drag Race ifred. LOVE IT. Alltså jag hade gärna varit en dragqueen =)

Idag på morgonen stod jag i spegeln och blev alldeles uppgiven. Herregud vad jag såg ut, jag blev rädd för mig själv. Smink i hela ansiktet, fettigt hår på tvären, tjock och allmänt bedrövlig. Mira kom in på toan och tittade på mig när jag sa sarkastiskt till min egen spegelbild:
– Men åååå vad snygg jag är, och gav ett elakt skratt åt mitt tjocka fula tryne
Då kollar Mira på mig och ler och  säger som det mest självklaraste i världen.
– Jaha, vad bra =)
Alltså barn, man kan bara älska ihjäl deras syn på att allt är vackert. Mira lär mig mycket här i livet.

Foto: @cappelletto_design

LOADING..