God lördag. Denna kvinna vaknade efter att aldrig ens ha sovit. Det är hur löjligt som helst att inte sova. Tramsigt helt ärligt. Jag sover aldrig när jag har druckit. Så valet för min del är att inte dricka eller ligga vaken en natt. Valet är enkelt ibland. Sova kan jag göra när jag är gammal.

Creperiet
Igår gick vi till Creperiet i Lund med våra bästa vänner Alexandra och Erik. Ingen av oss hade varit där innan och vi ville testa något nytt. Maten var okej (men annorlunda), men servicen var inte alls bra. Vi fick sitta och vänta i 20 minuter innan vi ens fick frågan vad vi ville ha att dricka. Två fick maten men två fick vänta 15 minuter på sin. Där fanns faktiskt ingen servicekänsla direkt och det var många smågrejer. Det är nog första gången någonsin jag lämnat en restaurang utan att ge dricks.
Vi kan såklart haft otur just denna kväll och det kan finnas omständigheter vi inte vet om. Jag är inte omänsklig =) Jag ska faktiskt ge feedback till restaurangen för dom vill säkert veta.

Grand hotel-3

Vi lämnade Creperiet och gick rakt över gatan in till Grand Hotel istället för att ta en god drink. Alltså där är så himla fint! Här snackar  vi TOPP service! Jisses!

Grand hotel-4

Min älskade fina och underbara Alexandra. Mitt liv hade varit så  fattigt utan din vänskap.

Grand hotel-7

Grand hotel-9

Ja men gud så glad jag ser ut då. Men ändå härligt med foto när man inte vet om det utan ser ut som man ser ut.

Grand hotel-11

Erik bjöd på en gin & tonic och jag började  asgarva. Är det något jag inte dricker är det det eller Mojito och sånt surt. Nä det ska vara sött och sliskigt. MEN den var faktiskt riktigt riktigt god! Jag blev chockad själv.

Grand hotel-13

Härliga Erik, han är underbar för han är han ❤️

Grand hotel-15

Och denna älsklingen då, vi behövde verkligen en kväll på tu man hand. Och när vi åkte från Grand Hotel hade vi ”bokat” en resa till Budapest med våra vänner i februari.

Grand hotel-16

Jag fick så mycket härlig energi efter en otroligt trevlig kväll med vännerna. God service eller ej, spelar ingen roll när man har trevligt sällskap eller hur.

Grand hotel-17

Nu ska vi fira Cornelia som fyller 24 år idag och lilla Elise fyller ett halvår. Herregud. Men mer om det senare vännen.

 1. Maria skriver:

  Tråkig upplevelse när man väl tar sig tid och lyckas få ihop ett datum med vännerna💖…men, men tur det blev bättre senare.
  Så fin din blus är👌🏻får man fråga var den är ifrån?

  Kram Maria

  1. fnulan skriver:

   Tack =)) Det är faktiskt en typ Kimono som jag köpte på Zara i Amsterdam. Så jag kan nog inte hjälpa dig. Kram

 2. Vad tråkigt att ni upplevde stället på det viset men man skall ju inte behöva vänta så länge bara för att få beställa dricka.. det brukar de ju oftast vara snabbast med när man är ute på restaurang.
  Jag hade blivit så arg om jag inte fått maten tillsammans som de jag är där med, hur roligt är det att äta olika tider. Bra att du vänder dig till dem med en recension. (läste i senaste inlägget att du även fått svar på din feedback, skoj att de återkopplar)
  Dricks ger jag aldrig när jag är på restaurang hur bra servicen än må vara, jag ger nämligen aldrig dricks till personalen på ica även om de servar mig bra när jag behöver deras hjälp exempelvis 😉

 3. Så trist med restaurangen, sånt där drar absolut ner ett betyg. Tycker att en hel upplevelse kan bli förstörd av sådant där :(. Men härligt att det var så lyckat senare i alla fall :D. Även om du inte ser så glad ut på den där bilden så märks glädjen i din text 😀

 4. Melissa skriver:

  Först och främst grattis till både Cornelia och Elise! Det är verkligen så sjukt hur olika servicen är beroende på ställe, skönt att kvällen ordnade upp sig iaf 🙂

 5. Amanda skriver:

  Vad dåligt att dom inte kunde ge bra service hoppas dom ändrar sig, men som du säger bra sällskap så har man en bra kväll ändå. Ni ser så fina ut! och drinkarna ser goda ut 🙂 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..