ANNONS

Annie❤️

/

Här kommer Miras egna ord om Musikalen Annie:
Annie teatern, och om jag måste vara ärlig så….. ÄLSKAR jag den! Jag ska gå på teater skolan så när jag är 11 eller 12 så kan jag spela Annie! Jag gillar den för jag gillar Music och hundar. Min favorite karaktär var hunden sen Annie. Dom hade 2 lag, det laget vi kolla på var lag röd, men det andra laget var lag blå. Vi kollade på premieren och på premieren var det lag röd. Jag vill se den med pappa också. Så bra va den faktiskt.

Musikalen Annie

Ja du ser, Mira är förälskad, även jag. Åh vad jag har längtat efter denna premiären av Musikalen Annie! Och speciellt för att det var en upplevelse för mig och Mira att dela. Vi kanske ska satsa på att köpa biljetter till henne i julklapp så att hon kan se den igen med pappa.

Julius produktion

Självaste Julius tog emot alla gästerna och bjöd på popcorn. Det är fantastiskt att han alltid hälsar oss välkomna trots sin viktiga roll som teaterchef. Det ger den där gemytliga känslan som finns på Nöjesteatern.
Vi blev fotade av pressen när vi kom dit men Mira var helt ointresserad. Hon skulle ju se teater och så sa hon:
– Mamma jag kände mig lite som känd. Men idag är det Annie som är kändast. 

Nöjesteatern

Det var massor med finfolk, och sen var det jag och Mira. Självklart hade Mira en röd ”Annie” klänning. Kolla snett bakom Mira, där ser du ett ansikte du nog känner igen.

Annie-5

I pausen hade vi bokat pausmeny, Mira ville ha chips och kakor. Jag tog det goda Tapasfatet.

Annie-7

Haha kolla när Mira kolla i programmet och inser att Lilly som spelar Annie är dotter till karaktären Grace Farrell på RIKTIGT liksom haha =). Det är dessutom Anna Sahlene.

Annie-2

Sen var det dags för akt två. Första akten var liiiiiite för lång för Mira för hon började hoppa i stolen men andra akten gick superbra. Det som var bra var att det fanns massor med punchlines för de vuxna som inte barnen kanske förstod, då tittade Mira på mig som om jag hade en hemlighet 😉

Annie-3

När föreställningen var slut började Mira gråta och jag trodde att det var för att det var slut. Jo det var det, men det var även för att hon ville vara Annie. Hon ville också stå på scenen. Och nu bestämde hon sig,
– Mamma nu ska jag gå på teaterskola annars kan jag aldrig bli Annie eller skådespelare. 

Musikalen Annie

Alltså denna lilla dam Lilly Wahlsteen som spelade Annie. Men alltså. Det går inte att beskriva hur duktig hon var, helt otrolig. Och detta är en stjärna vi kommer att se på många musikalscener. Även hunden Hubbe gjorde en storartad insats.


(Pressbild)
Thomas Järvheden, men herregud denna komiker och stand up kille, vilken insats han gjorde! Han platsar verkligen på musikalscenen bland de stora musikalstjärnorna. Han imponerade mig och alla andra i salongen, det är jag övertygad om!

(Pressbild)
Nanne Grönwall, det känns som att författaren av Annie, Thomas Meehan, skrivet rollen till henne. Klockren gestaltning och galet roligt. Mira sa till mig;
– Men mamma är det så man är när man är full?
– Ja så kan det va
– Men mamma man får väl inte vara full när man spelar teater?

Annie-6

Här är de fantastiska barnen, jag satt alldeles tårögd när jag såg deras kärlek till sången, musikalen och skådespeleriet. Helt magiskt. Vilka ungar!

Musikalen Annie är en fantastisk uppsättning av Julius Produktion med Eva Rydberg som regissör. Det finns inget mer underbart än att sitta där i salongen och uppleva det på ”riktigt”. Man sitter där och njuter här och nu. Det är precis det våra barn (och vi vuxna) behöver, att få lov att komma in i en magisk värld, teatervärlden, långt ifrån tv, bio, paddor och telefoner. Där kan allt hända. Och i fredags på premiären hände det för vår del.
Vi var inbjudna till efterfesten men Mira var så trött så vi fick åka hem. Det var ett jobbigt val för hon ville ju få träffa Annie.

18
12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00