Min mamma känner mig

Du, hallå, jag behöver en kärleksfull kram av dig som läser här inne. Jag fick en kommentar som gjorde mig så ledsen men försökte jag tänka, men alla tusentals fina kommentarer då? Det är ju dom jag ska känna inombords inte EN elak och provocerande. Så, hit me with some love please.

Idag kom mamma förbi med en påse med grejer till julafton. Vår familj kör nämligen knytis. Och kolla, hon känner mig, hon vet och hon helgarderar sig…..

20181222 1007206162061711750649615.jpg

Min mamma är smart, hon sätter en bestämd lapp på kolorna att dom är till JULAFTON. Innebär det att jag inte ens får ta EN? En halv då? Känner jag henne rätt har hon räknat dom…..

 1. Här kommer en stor knäckdoftande kram till dig, då jag håller på att koka knäck nu! Jag gillar att din mamma har märkt upp med julafton 🙂 Men EN kan du nog smygsmaka på 😉

 2. Det var lite ord och inga visor med den etiketten, haha. Bara att lyda. 😛
  Och fy på den mupp som varit taskig! Såna ska man inte lyssna på. Skickar en kram här genom internätet <3

 3. Svar: Låter som att det kommer vara en fin jul! Och blir glad att du inte dricker alkohol 😀

  Vet du, jag sänder dig massor med kärlek! Du är en av favoritbloggar att läsa, jag lovar dig till 100% att jag menar det! Jag hoppas du kommer blogga mååånga år, för du är bra på det du gör!

  Kram fina du!

 4. Hahaha, så roligt att du mamma har satt en etikett på påsen att kolorna ska vara till julafton. Hon känner nog dig lite för bra 😉 hon kanske har räknat dom. Annars kan du ju ta en och lägga något annat i de pappret och lägga tillbaka i påsen 😇🙈

 5. Vet ju vilken kommentar du pratar om och det är helt klart en av de sjukaste kommentarerna jag läst på längre. Fyfan för människor, du förtjänar verkligen inte den kommentaren. Men som du säger, tänk på alla bra och fina kommentarer du får dagligen istället och hur många som uppskattar dig och din blogg ❤

 6. Haha älskar att din mamma räknar dem ;). Som folk med bullar och annat när de har barn :D.

  Förstår att en taskig tar mer energi än 1000 trevliga. Förstår inte behovet somliga har att säga eller skriva saker som kan såra.

  Jag brukar köra med principen som min son lärde mig för ett år sedan, de gör det på hans skola.

  1. Har mottagaren glädje av den här informationen.
  2. Behöver jag ge mottagaren den här informationen.
  3. Kommer mottagaren att uppskatta informationen.

  Säger man nej så är det oftast inget man behöver säga heller, fler borde ta till sig det <3.

 7. Haha din mamma verkar känna dig väl, och med handen på hjärtat skulle jag behöva en likadan lapp om jag fick en kolapåse! 😀

  Beträffande inledningen på ditt inlägg, så gick jag faktiskt in i din blogg idag med syftet att glädja dig lite – helt ovetande om att du drabbats av en elak kommentar. Men om du läser vad jag har skrivit som svar på din kommentar till mig igår på inlägget om generösa bloggare, så kan du kasta den där enda elaka kommentaren i en mental soppåse sen <3

 8. Ler för mig själv…min mamma märker allt i kyl och frys med lappar om datum då det bakats eller lagats PLUS antal….Tror hon började med det när jag och syster länsade frysen på godsaker jämt. DE brukar känna sina barn de där mammorna…

 9. Malin – du är en av de härligaste och generösaste människor jag träffat. Du lyckas med att sätta en leende på mina läppar bara jag tänker på dig och då har jag bara träffat dig ett fåtal gånger. Du ska vara stolt över att du bara genom att vara du kan göra andra varma i själen, det är få som klarar det.

  God jul raring!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..