Min mamma känner mig

Du, hallå, jag behöver en kärleksfull kram av dig som läser här inne. Jag fick en kommentar som gjorde mig så ledsen men försökte jag tänka, men alla tusentals fina kommentarer då? Det är ju dom jag ska känna inombords inte EN elak och provocerande. Så, hit me with some love please.

Idag kom mamma förbi med en påse med grejer till julafton. Vår familj kör nämligen knytis. Och kolla, hon känner mig, hon vet och hon helgarderar sig…..

20181222 1007206162061711750649615.jpg

Min mamma är smart, hon sätter en bestämd lapp på kolorna att dom är till JULAFTON. Innebär det att jag inte ens får ta EN? En halv då? Känner jag henne rätt har hon räknat dom…..

 1. Malin – du är en av de härligaste och generösaste människor jag träffat. Du lyckas med att sätta en leende på mina läppar bara jag tänker på dig och då har jag bara träffat dig ett fåtal gånger. Du ska vara stolt över att du bara genom att vara du kan göra andra varma i själen, det är få som klarar det.

  God jul raring!!!

  1. fnulan skriver:

   Men tack snälla rara. Nu blev jag alldeles rörd!!! Tack vilken julklapp!!!!!

 2. Du verkar ha en fin relation med din mor, blir glad när jag läser om er. Önskar jag hade samma med min familj❤

  1. fnulan skriver:

   Ja vi har en fantastisk relation som alla borde ha med sina mammor. Jag kan låna ut henne till dig em dag❤❤❤

 3. Kamilla skriver:

  Ler för mig själv…min mamma märker allt i kyl och frys med lappar om datum då det bakats eller lagats PLUS antal….Tror hon började med det när jag och syster länsade frysen på godsaker jämt. DE brukar känna sina barn de där mammorna…

 4. Amanda skriver:

  Haha vad gulligt av din mamma att hon inte gjorde en extra påse till dig som du kunde ha nu innan jul 😉

  1. fnulan skriver:

   Jaaaa varför gjorde hon inte det???

 5. Sandra skriver:

  Skickar dig miljoner kramar ❤
  Mammor brukar känna sina barn 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..