”Härlig” julmorgon

Jag hoppas att precis som jag vaknade med fint och varmt julhjärta. Du behöver dock inte vakna av kloakdoften på toaletten som jag möttes av… Så schysst är jag. Typiskt en sån här dag ju. Gästerna märker det kanske inte bland doften av skalade ägg och brunkål.

Jag önskar dig en God Jul nu och hoppas att du är omringad av kärlek och värme. Är du ensam kan du följa vår dag på Instagram där jag kommer att lägga ut massor på story, då är du med mig i alla fall. Du hittar mig som @fnulan.

Nu sitter vi framför tv:n och laddar inför dagen. Vi dricker varm choklad, kollar julkalendern och myser. Det jag sitter och titta på är i och för sig adventsljusen som verkar ha drabbats av ett sjukligt virus. Du ser också det va?

Igår lade Mira ut pepparkakor till tomten, och vet du, i morse hade han tagit sig några tuggor.

 

Lille jul blev två Bingolotto vinster och de traditionella räkmackorna som Cornelia fixade i år. Det var så skönt att komma hemifrån och bli bortskämd. Cornelia är duktig på att fixa det så mysigt.

All kärlek och fin vänskap till dig denna julafton. Vi ses antagligen senare.
KÄRLEK

 1. Hanna skriver:

  Vad fint att du lägger ut på dina stories så man kan följa dig. Verkligen generöst! Men vilket bordsskick Nissen har.😂 Kul dock att han tog sig några tuggor. ☺

 2. Melissa skriver:

  Men vad gulligt av dig att lägga upp på din story så man kan följa dig om man är ensam, bästa du <3 Hoppas du har världens bästa jul nu 🙂

 3. Pärla skriver:

  Haha ingen ordning på ljusen nej men det behöver man inte ha. Hoppas ni får en fortsatt trevlig julafton <3

 4. Tänker på hur fint det faktiskt är att dela med sig av sitt julfirande till andra. Att sitt och visa vad som händer i ens liv så någon som är ensam bjuds in i gemenskapen ❤️.

  God jul fina du! Njut med familjen nu min fina vän 😍🥰.

 5. Hanna skriver:

  God jul till dig o dina nära. Låter spm ni har en mysig start på julafton, förutom klok lukt då. Undrar vem som snaskade pepparkaka

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..