Nej nej nej inte jag inte

Ni är galna, trodde ni att JAG skulle ställa mig på ett par skridsko? Elisa blev helt chockad och orolig. Det skulle vara att utmana ödet fullständigt, leka med döden och som att jag önskade att inte få fira in 2019 med er. Nejnejnej, här var det barnen och svärmor som fick stå för denna livsfarliga aktiviteten. Jag håller mig på mattan. Livet ut. Jag tänker inte leka med livet som insats mer. Jag är för gammal för sånt.

I Finspång har dom satt upp en konstgjord isbana på torget. Kanske  inte lika bra som vanlig is men det är fullt tillräckligt för skridskosugna Östgötar som vill åka även om det är plusgrader. Det finns till och med skridskor och hjälmar att låna på plats. Detta önskar jag fanns i lilla Veberöd.

Vi missade den varma chokladen så vi fick köpa oss på Pressbyrån istället.

Fyra härliga skridskoåkare. Mira älskar att vara med sina kusiner och farmor och farfar. Visst är de tre kusinerna lika. Vi fick köpa ett par skridskor till Mira på Hans & Greta (second handbutik) för 75 kronor. Lagom pris! Nu ska vi äta grillad fisk och njuta av en Irish coffee som jag beställt av svärfar.

 1. Åh, skriskor är verklige livsfarligt. Jag kan verkligen inte åka skriskor. Hans och Greta skulle jag så gärna vilja gå in på. Vet att dom finns inne i Norrköping med. Så mysigt ni verkar ha de i äggskallebyn 😉🙈😂😂 Om du inte vet så är det typ ett Norrköpings skämt om att Finspång är en äggskalleby 🙈😉😂

 2. Åååh vilken underbar dag ni verkar fått. Varm choklad är ju ett måste när man åker skridskor. Var nere nu innan jul och åkte på rinken hemma hos oss, heeelt underbart<3 kram

 3. Jag står med dig på sidan ja 🙄, vågar inte ställa mig på ett par grillor jag heller 🙈. Va rädd om dig vännen min, vill ju umgås 2019 också 💖

 4. Jag vill ut och åka skridskor igen. Det var så himla länge sedan. Det är bra att du är rädd om dig. Räcker med att du druttat två gånger redan. 💝💝

 5. Jag har inte stått på ett par skridskor sedan jag gick i skolan – och jag var verkligen inte bra på det då heller!
  Hoppas foten känns bättre! Vilken härlig svägerska du verkar ha!
  Kramar

 6. Jag åker skridskor med barnen, men råkade nämna detta för en av mina brukare utan att tänka mig för och nu vill hon åka skridskor med mig, att slå ihjäl sig på jobbet var inte riktigt min tanke 😂😂

 7. Gud vad roligt för barnen att få denna möjligheten.Själv väntar vi på att kunna åka på sjön i närheten av oss.Frågan är om man fortfarande är lika duktig på att åka dom förr eller om man är lika klantig som dig

 8. En Irish hade ju inte suttit fel just nu. Med massvis med grädde på toppen.
  Jag bangar också skridskor nu för tiden fast jag gick på konståkning från 6 år till jag var 10 och valde att bara hålla på med gympan. Men vem jag klara sig på gamla meriter inte jag i alla fall. Jag behåller hellre benen hela.

 9. Men åh, föööör kul! Jag och min bror är så sugna på att åka skridskor och tänkte åka och göra det idag vi också. Tyvärr var hallen stängd för allmänhetens åkning dock så det blev ingenting 🙁

 10. Åh skridsko är så mysigt och roligt!
  Saknar konståkningen faktiskt, har inte varit på isen sen i Februari när man regelbundet är på is varje dag året runt, se om man kanske kan ta tag i det nästa år! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..