ANNONS

Är jag i en process?

/

Idag blir det en jobbig dag. Jag ska nämligen behöva lyfta på fötterna eftersom våra underbara och magiska Paula och Ben kommer och ska dammsuga upp all konfetti. Jag var sååååå snäll och sparade det till världens bästa städfirma idag när det är dags för städning. Visst är jag schysst? Jag måste verkligen vara en drömkund… NOT.

Här är det sena morgnar minsann. Jag satt däremot och jobbade till 01:00 i natt med mitt ”vanliga” jobb. Då är det okej att ta en sovmorgon, eller hur? Mira ligger fortfarande och sover och jag får verkligen inte liv i ungen. Nu är det dags att vända tillbaka dygnet.. Good Luck säger jag. Jag ger den bollen till mannen.

20190102 1014358186950466313480379.jpg
Just nu är jag inne i en konstig process, jag städar ut, rensar, kastar, lägger i ge bort låda och mår så sjukt bra av det!! Jag plöjer alla städprogram på Netflix, Cmore Viaplay med flera. Jag har blivit ett städmonster. Vem trodde det? Jag såg Konsten att städa en dag och nu kollar jag på Consumed. Jag mår så bra av att se andras röra när jag själv börjar få koll på grejerna i vårt hus för en gångs skull.

61
20

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00