Är jag i en process?

Idag blir det en jobbig dag. Jag ska nämligen behöva lyfta på fötterna eftersom våra underbara och magiska Paula och Ben kommer och ska dammsuga upp all konfetti. Jag var sååååå snäll och sparade det till världens bästa städfirma idag när det är dags för städning. Visst är jag schysst? Jag måste verkligen vara en drömkund… NOT.

Här är det sena morgnar minsann. Jag satt däremot och jobbade till 01:00 i natt med mitt ”vanliga” jobb. Då är det okej att ta en sovmorgon, eller hur? Mira ligger fortfarande och sover och jag får verkligen inte liv i ungen. Nu är det dags att vända tillbaka dygnet.. Good Luck säger jag. Jag ger den bollen till mannen.

20190102 1014358186950466313480379.jpg
Just nu är jag inne i en konstig process, jag städar ut, rensar, kastar, lägger i ge bort låda och mår så sjukt bra av det!! Jag plöjer alla städprogram på Netflix, Cmore Viaplay med flera. Jag har blivit ett städmonster. Vem trodde det? Jag såg Konsten att städa en dag och nu kollar jag på Consumed. Jag mår så bra av att se andras röra när jag själv börjar få koll på grejerna i vårt hus för en gångs skull.

 1. Consumed, vilket program! Jag såg tre avsnitt på en gång och kände direkt för att anamma slängandet. Nu när det enbart är vinter, inget annat att njuta av (tråknisse), ska jag ta tag i utrensning. Vi bor i ett litet radhus (kom från en gård med massor av förvaring överallt) och jag kreverar av trångboddheten.

  Sovmorgon, jag älskar det! Kroppen mår bra av 8-9 timmars sömn och det ska bli en pina att gå upp 06:00 nästa vecka…

 2. Paula skriver:

  Fina Malin, jag älskade din konfetti som var precis överallt. Och sen så fick vi ju en god kopp kaffe av dig 😉

 3. Em skriver:

  Det där med att vända tillbaka dygnet behöver vi med. Vi smygstartar imorgon med en tidig morgon, får se hur poppis det är för barnen.

 4. Amanda skriver:

  Vad skönt att du slipper dammsuga upp allt konfetti själv, ibland är det bra med städfirmor allt 🙂 Hoppas mannen fick liv i mira sen. Kram

 5. Men så roligt att du kikar städprogram. Här städade vi bort och ut med julen idag. så himla skönt att börja på ny kula.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..