ANNONS

En överlycklig Mira (och mamma…)

/

Idag har jag en alldeles överlycklig och över exalterad Mira. Hon har fått en av sina drömmar förverkligade. Jag är så glad för hennes skull och mina tårar kom när jag insåg hur glad hon blev av beskedet. Äntligen har hon fått plats på en bra teaterskola!

Nu ska vi spendera alla söndagar i kulturens anda och det gör mig ingenting om vi får köra 100 mil om det skulle så vara. Miras dröm är också min dröm. Jag gick nämligen teater och dansgymnasium i Malmö. Bästa tiden i mitt skolliv.

Denna vecka kör de flesta aktiviteter igång, det har varit ganska skönt utan…. Får man erkänna det som mamma? Här hemma är det kör på torsdagar, gymnastik på lördagar och teater på söndagar. Livet är härligt =)

DSC09015

Tänk att den här lilla blyga tjejen som sökte tröst hos storebror på första discot bara längtar efter att få stå på en teaterscen!

42
19

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00