En överlycklig Mira (och mamma…)

Idag har jag en alldeles överlycklig och över exalterad Mira. Hon har fått en av sina drömmar förverkligade. Jag är så glad för hennes skull och mina tårar kom när jag insåg hur glad hon blev av beskedet. Äntligen har hon fått plats på en bra teaterskola!

Nu ska vi spendera alla söndagar i kulturens anda och det gör mig ingenting om vi får köra 100 mil om det skulle så vara. Miras dröm är också min dröm. Jag gick nämligen teater och dansgymnasium i Malmö. Bästa tiden i mitt skolliv.

Denna vecka kör de flesta aktiviteter igång, det har varit ganska skönt utan…. Får man erkänna det som mamma? Här hemma är det kör på torsdagar, gymnastik på lördagar och teater på söndagar. Livet är härligt =)

DSC09015

Tänk att den här lilla blyga tjejen som sökte tröst hos storebror på första discot bara längtar efter att få stå på en teaterscen!

 1. Mirre skriver:

  hehe kan det vara alt två, skomakarens barn liksom, Elektriken hittar på tillfälliga lösningar hemma

 2. Men åh vad roligt!
  Modig tjej, hade aldrig vågat om jag ska vara ärlig!

  Heja heja Mira <3

 3. Amanda skriver:

  Grattis Mira! Så kul att hon kom in på en bra skola där hon kan följa sina drömmar. Vilken söt bild på en liten Mira men nu är hon stor. Kram 🙂

  1. fnulan skriver:

   ja min lilla hjärterumpa, hon är så fin hon. KRAM

 4. Grattis Mira till platsen. Vad gör man inte för sina barn när det kommer till deras aktiviteter – Jo skjutsar land och rike runt. Imorgon blir det 20 mil tur och retur för att sonen ska spela hockeymatch. tur att det oftast finns trevliga café att hänga i.

  1. fnulan skriver:

   Jaaa det är kärleken det

 5. Men å vad roligt för Mira, grattis! Och härligt att hon har så stöttande föräldrar.🌸💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..