ANNONS

När jag blir stor ska jag…..

/

Minns du när du var liten och drömde om vad du skulle bli när du blev stor. Hallå, det är dags att vakna, du är där nu! Det är tid att inse att du är vuxen, skit stor, gammal, äldre, lastgammal, medelålders, snart pensionär och den dagen vi aldrig trodde skulle komma är idag. Vi skulle vara unga resten av livet, vad hände liksom. Jo, livet hände.

När jag var liten ville jag bli två saker, kändis eller lärare. Det blev kört på båda sakerna, jag gav upp men arbetade i 12 år på förskola. Jag vet att jag hade varit en grym lärare men jag hade aldrig orkat med alla jobbiga föräldrar, det vet jag med säkerhet.
Vet du vad min storasyster Kamilla ville bli när hon blev stor? Jo hon skulle minsann bli ”Kiosk”. Den yrkestiteln tog jag istället. Det är bara det att varorna är uppätna slut hela tiden så jag har inget att sälja till andra.

Det härliga är väl ändå att ingen kan ta ifrån oss våra drömmar och framtidsplaner. Och vilken ålder du än är i så har du en framtid framför dig. Så häftigt. Så när jag blir större ska jag……..
Vad ville du bli när du blev stor?

DSC05326

När Mira blir stor vill hon bli artist eller skådespelare. Går det i arv?

36

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Fnulan
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00