Smörkniv 2.0

Herregud jag måste skynda mig som bara den att skriva till dig, jag har en timme på mig. I ett VÄLDIGT svagt och chockerande ögonblick sa jag högt igår att vi borde vara utan paddor, datorer och telefoner mellan 17-20. Men på riktigt, är jag dum i huvudet. Det var bara en som blev lika lycklig som om det vore hennes födelsedag, Mira. Vi andra svär mest.

Oj, skolan har utvecklats den sista tiden. Jag älskar till exempel att Miras träslöjdslärare är tjej. Jag måste visa vad Mira gjort i träslöjden, världens finaste smörkniv. Minns du hur din egen såg ut? Denna fick enligt Mira världens bästa pappa i julklapp.

20181226 1234461858527845782100902.jpg

 1. Annica skriver:

  Ja, vi alla borde nog minska tiden framför alla skärmar.. Det blir lätt mycket tid som bara flyger iväg istället för att på riktigt umgås med nära och kära.

  1. fnulan skriver:

   Jaaa man får ändra tankarna lite, vi övar

 2. Johanna skriver:

  Men wow vilken vacker smörkniv! Alltså hur fick hon till hjärtat?! SÅ FIN! Kul med lite normbrytande dessutom. Vi har många män på jobbet, inte sååå vanligt på en förskola, men så himla kul att barnen även får en bra manlig förebild, det behövs! Kram <3

  1. fnulan skriver:

   Ja den är så himla fin!!!

 3. Madde skriver:

  Men så söt den var. Ett litet hjärta och klart pappa ska ha den. Och som mamma, visst blir man lite stolt över det dom gör?

 4. Amanda skriver:

  Oj sån fin liten smörkniv så såg ju inte min ut som jag gjorde i skolan det var bara någon enkel en. Haha men denna var fin 🙂 kram

 5. Hanna skriver:

  Så fin! Kan mira göra en sån åt mig också! Ni måste få mysiga kvällar nu, kanske spela ett analogt spel ihop eller ha givande samtal! Berätta gärna vad ni gör 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..