Jadå det var mannen och jag på tv

Jag blev överraskad med en massa meddelande och pling på luren igår på kvällen. #10yearchallange tog mannen och jag ett steg längre och fixade det via tv istället ;). Äsch det är väl lika bra när man ändå är igång.

Nä såklart skojar jag, vi visste inte att vi skulle vara med på tv igår. Håll i dig när du hör vilket program det var och få inte konstiga tankar om mig och mannen nu. Det var nämligen Outsiders haha. Folk tittar konstigt på oss när vi berättar vad vi gjorde på tv 2005. Det handlade om mannens olycka så vi har inga konstigheter för oss när vi stänger dörrarna till vårt hem.
Vi tittade inte själv, jag klarar inte av att se det, det är alldeles för känsligt för mig och mannen var inte heller intresserad att se. HÄR kan du se vad som hänt honom och läsa hans egna ord om du inte vill kolla på D-play.

Nu ska vi lämna av Mira på kalas sen smyger vi iväg och äter lyxig middag ute. Det blir nog korv med bröd på Sibylla.

20190118 1618144602797120530887519.jpg
Denna bilden fick jag av Fia. Det tog tid innan vi fick den fikan. Det var cirka 20 omtagningar för att gå igenom en dörr… Och det var väldigt naturligt när vi skulle gå och lägga oss med kamerorna i huvudet. Nästan som Ex on the beach eller Paradise hotell haha

 

 1. Åh vilken soffdröm :D. Förstår efter paniken i morse att det där blev ännu mera härligt med lyx :D. Ni verkar ofta ha gäster och lite sådant så en storsoffa är nog precis vad som hör hemma hos er, det ska bli spännande att se hur det blir när allt är på plats :D. Mys på i myskvällen nu <3

  1. fnulan skriver:

   Ja vi har alltid folk här hemma, älskar det. Och jag har somnat två ggr i denna nu på kvällen så den är sköööööön

 2. Läste inlägget som din man skrev om olyckan. Usch vad hemskt att läsa och ännu värre såklart att ha varit med om det. Vilken kämpe han är din man.

 3. Åh måste leta upp och kolla på avsnittet också! men så hemskt att vara med om, riktigt starkt jobbat att ta sig vidare ifrån

 4. Kamilla skriver:

  Åh vad säger man så glad för min makens skull att han överlevde men beklagar såklart hans vän och allt hemskt som olyckan förde med sig. Ja ja då kommer jag garanterat kika på PH nästa säsong när du är med ……Fniss

 5. Det avsnittet måste jag checka in, läste precis inlägget, stoooor kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..