Nej nej jag lever (knappt…)

Ja, men jag förstår du väntade dig att någon skulle komma in här och meddela att Fnulan avlidit i den där j*vla backträningen. Men se där, kärringen var segare än djävulsbacken minsann.. Kräkkänsla och ångest mötte mig däruppe på toppen, men även en jäkla stolt känsla. För att snabbt gå över till kräkkänsla igen. But I did it.

Emma och jag har spenderat tid tillsammans mellan 10-13 och det visade sig att det blir nog inte bara en träningspeppare i Emma för mig. Vilken underbart härlig tjej. Så jäkla klok och sjukt häftig. Hon har räckt fingret ett par gånger till döden och hela hon är en inspiration. Kan hon kan fan jag med. Pinsamt vore annat.

Planen framöver, jo en vecka nu 30 minuters pulshöjande aktivitet, sen kommer Emma att lägga på lite efterhand. Hon hade en perfekt plan. Kolla in hennes blogg för det kan vara så att hon skriver hur hon tänkt göra med mig. Tillsammans ska vi hjälpa varandra att komma igång, Emma har sin egen rehabträning och jag har min lathet. Så tillsammans kan vi göra underverk. För mig är det ren tur att hon som PT vill ha med mig i sitt eget rehabprojekt.

Nu kör vi brudar, är du också på? 30 minuter om dagen låter inte allvarligt farligt.

 Hit ska jag….. just sprungit 6 km och strålar som en sol av lycka. Jag ser själv stoltheten i mina ögon. Vårruset…. Japp då joggar jag!

 1. Liza skriver:

  Träningen är ingen svår match för mig, bästa jag vet att köra slut på mig så kräkkänslan kommer och musklerna skriker, men Maten 🙈😱🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ den är katastrof och där kommer kilona…. 🙈

  Hejja dig vännen! Det finns en träningsnarkoman inom dig också! Man ska bara finna rätt person som tar fram den! 🙌💪

  1. fnulan skriver:

   Jag tror faktiskt det också….. KRAM bästa

 2. Marie skriver:

  Vad ska jag säga? Du är ju ett SÅNT jäklar paket krut och dynamit. Du är ju helt otrolig som kan lyckas hitta inspirationen precis när du själv tänkt eller trott att du räknat ut dig som hopplös! Trettio minuter fixar vi, alla gånger 😀 NU KÖR VI SÅ DET RYKER!

  1. fnulan skriver:

   Men fina Marie, så go du är TACK!!!!!!

 3. Sandra skriver:

  Så himla bra kämpat av dig, sjuttsingen jag är riktigt stolt över dig, detta klarar du bruden 👍
  Du är ju riktigt grym och det är när kräk känslan kommer som man vet att man dragit i alla växlar. Hejja dig 👍

 4. Men wow vad du är grym!!! Heja dig❤️❤️

 5. Annica skriver:

  HEJA! 🙂 Ja, 30 minuter pulshöjande kan vara nog så svår att komma upp till. Men bara man ger sig ut på en lite snabb promenad så är man strax uppe i det.. 🙂 Tror på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..