Nu blev det fel

Jag mår lite tjuvtjockt och mannen har nog lyckats smitta sin fru efter sin sjukvecka. Jag vet inte om det är sviter efter kalla kvällen på Tivoli när jag hade för lite kläder på mig. Varför är man noga med att barnen inte ska frysa men sig själv skiter man i?

Mannen svär antagligen för att jag ska stanna hemma, då tvingas han att se Mello. Tur i oturen får jag ju se den live ikväll. Igår tröstade jag mig med att lyssna genom låtarna och det kändes faktiskt helt okej att missa delfinalen som inte tilltalade mina musiköron (förutom Nano) för en premiär på Malmö Opera. Attraktionslagen skrattade med andra ord åt mig igen. Där fick jag dubbelt upp.

Så istället för en glammig premiär på Operan blir det en lång delfinal utan några vidare bidrag under en filt på soffan.

Flygande holländaren Malmö Opera

Foto: Jonas Persson

Jag har verkligen sett framemot premiären av Den flygande holländaren, berättelsen om mannen som fått en förbannelse av Gud att resten av sitt liv segla runt på havet. Vart sjunde år får han chansen att iland träffa kvinnan som kan bryta förtrollningen. Visst låter det som en magisk föreställning? Jag kollade precis och den finns inte i filmformat. Varför har inte Disney gjort en film av denna berättelse? Jag ska nog tipsa dom =)

Flygande holländaren Malmö Opera 2

Foto: Jonas Persson

 1. Känner igen det där med att man ska pracka på barnen men inte sig själv. Man tror att man ska skonas. Det hade varit suveränt om den hade varit i film.

  1. fnulan skriver:

   Jaaa ska se om jag kan hitta dem någon tipsade om att historien skulle vara med i en anna film

 2. Amanda skriver:

  Hoppas du snart är frisk! inte alls kul med att få en förkylning. Nej det har jag funderat över varför det är så viktigt att barnen är varma medan man själv fryser ihjäl. Varför gör man så.? Krya på dig! <3

 3. Samma problem här🙄 klär alltid noggrannt och varmt på dottern men sem slänger jag typ jacka på mek själv bara och fryser ihjäl 😂😶

  1. fnulan skriver:

   Jaaa så dum man är hahhaha =) Ha en fin helg och glöm inte kläder =)

 4. Kirsi skriver:

  En variant av berättelsen om den flygande holländaren (The flying Dutchman) berättas i Pirates of the Caribbean-filmerna. Nu minns jag inte exakt hur den berättelsen gick, eftersom det var så länge sedan jag såg filmerna, men den är med där.

  1. fnulan skriver:

   Ah är det sant!!! Måste kolla!! Tack!

 5. Evelina skriver:

  Hoppas verkligen inte att du blir sjuk nu. Hoppas du får en underbar helg

  1. fnulan skriver:

   Har inte tid så det får vi hoppas!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..