ANNONS

Nu blev det fel

/

Jag mår lite tjuvtjockt och mannen har nog lyckats smitta sin fru efter sin sjukvecka. Jag vet inte om det är sviter efter kalla kvällen på Tivoli när jag hade för lite kläder på mig. Varför är man noga med att barnen inte ska frysa men sig själv skiter man i?

Mannen svär antagligen för att jag ska stanna hemma, då tvingas han att se Mello. Tur i oturen får jag ju se den live ikväll. Igår tröstade jag mig med att lyssna genom låtarna och det kändes faktiskt helt okej att missa delfinalen som inte tilltalade mina musiköron (förutom Nano) för en premiär på Malmö Opera. Attraktionslagen skrattade med andra ord åt mig igen. Där fick jag dubbelt upp.

Så istället för en glammig premiär på Operan blir det en lång delfinal utan några vidare bidrag under en filt på soffan.

Flygande holländaren Malmö Opera

Foto: Jonas Persson

Jag har verkligen sett framemot premiären av Den flygande holländaren, berättelsen om mannen som fått en förbannelse av Gud att resten av sitt liv segla runt på havet. Vart sjunde år får han chansen att iland träffa kvinnan som kan bryta förtrollningen. Visst låter det som en magisk föreställning? Jag kollade precis och den finns inte i filmformat. Varför har inte Disney gjort en film av denna berättelse? Jag ska nog tipsa dom =)

Flygande holländaren Malmö Opera 2

Foto: Jonas Persson

13
7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00