ANNONS

Annorlunda Mousakka

/

Här är det frystömning (igen) och nu var det majskycklingen som fick stå på bordet. Och det fick bli något med vad vi hade hemma. men jösses vad gott det blev, jag blev så förvånad!

Såhär blev det
3 stora kycklingfiléer
5 dl creme frasiche
3 dl Riven ost (kanske var mer..)
2 dl chilisås
Potatis
Paprikakrydda, salt, svartpeppar

Do like this:
Skala potatis, skiva den och kok den färdig i saltat vatten.

20190206 2204102149541972759320087.jpg

Strimla kycklingfiléerna och stek på dom i stekpannan

20190206 1728511752943977707141664.jpg
Krydda lite också med kryddorna som står ovan

20190206 1730111016663136195863381.jpg

Blanda creme fraichen med chilisås och kryddor

20190206 2203136718986986480230625.jpg

Smaka av eftersom jag inte vet måtten exakt och när det smakar okej så häll på den rivna osten.

20190206 2202578061344851588024561.jpg

Lägg kycklingfiléerna i botten av en form och häll över potatisen

20190206 2202452275449920640605225.jpg

Bred över smörjan och släng in det i ugnen på 200 grader.

20190206 2202335174310725156717552.jpg

Du luktar och ser när det är klart. Gudars vad gott, men det kunde varit lite mer sås enligt Gabriel men det tyckte inte jag. Skitansgott!

20190206 1827217762367795500827521.jpg

Andra av mina recept hittar du HÄR

49
13

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00