När man inte får sitta med mobilen…

Jag har inget liv, jag har ingen mobil, något pling eller ring som stör mig hela tiden. Jag lever som man gjorde pg stenålder, typ wifi-löst tror jag att det heter visst. Det känns som att man är i ett gränsland  i ingenmansland och man måste umgås med de man älskar. Gud så jobbigt ;). Jag har aldrig haft så städa och fint och så god mat sen vi införde dator och telefonfritt. Till och med tvätten är tvättad, vikt och inne i skåpen. Nu får det snart vara över, såhär bra kan vi ju inte ha det!

20190207 2017556121639819088245417.jpg
Kära tomten, jag önskar mig pussel, det blir fort färdigt…

 1. Testar här 🙂
  Har just nu ett 1500-bitars pussel på matrumsbordet. Måååånga blåa bitar var det visst… Kör som du, olika typer av sortering av bitarna, och till slut, om jag inte hittar rätt ex blå bit, så lägger jag dem i grupper efter hur ”plupparna” ser ut. Dvs den delen som ska in i en annan pusselbit.. ha ha!!
  Kram

 2. Superbra att ha en sådan regel ju!
  Alla är så uppslukade av sina telefoner nu för tiden så att den viktiga familjetiden glöms bort.
  Bra gjort av er 😃

 3. Amanda skriver:

  I bland är det bra att vara i stenåldern då får man mycket gjort☺️

 4. Amanda skriver:

  Haha ja förstår känslan när man sitter där och inte har någon mobil att kolla man känner lite panik. Men lite skönt är det väl att få tvätten gjord 😉 Kram

 5. Haha du är för härlig alltså!! Man kanske ska prova det där här hemma, då kanske jag får veta vad sonen hade för mat i skolan 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..