Hur farao fick allt plats?

Hörrö nu får du allt ta och hjälpa till här lite. Jag håller på att bli galen på vår hall utan NOLL förvaring, alla jackor hänger framme och skorna ligger i en enda stor röra. WHAT 2 DO? Jag antar är att dom flesta barnfamiljer har det så. Saken är den att den enda väggen vi har i hallen är täckt av ett element… suck…

Nu kan inte du lägga in foto här som kommentar, så snäääääääälla, gå in på min Facebooksida och dela med dig av ett foto under länken till detta inlägget. Du hittar mig HÄR. Någon kan väl hjälpa mig?

Lucia

Här fick jag i alla fall tömt en dag. Lite mer ordning…

Lucia-3

Och kolla, detta är vad vi har i hallen att ha grejer vid. Grrrrr

Lucia-2

Fatta att detta är resultatet av min rensning. Kan du ens tänka dig hur det såg ut INNAN jag rensade? Det får du inte se på bild där går minsann gränsen!

 1. Härligt att du kunde rensa lite. Något jag kan rekommendera är skoskåp från Ikea. Snygga och praktiska. även bättre översikt på skorna än i det skåpet på bilden ni har

 2. Hallen brukar tyvärr bli en samlingsplats för saker 🙁 Till skor har jag köpt skohyllor på ikea 🙂 och så köpte jag snygga hängare och ha på väggen som många jackor fick plats på 🙂

 3. 🙋‍♀️ hemma har vi liknade problem det spelar ingen roll hur många gånger vi plockar bort skor,jackor,overaller för sen är det samma sak igen 🙈Konstigt nog är det sambon och sonen som har flest kläder i hallen av någon konstig anledning.

 4. Total katastrof i vår hall (och i övriga huset). Organiserar, rensar, organiserar om, råkar klicka hem lite nya plagg/inredning, rensar, organiserar om igen, osv i en neverending spiral…. Såå, nåt tips från mig finns inte att hämta, annat än att slänga in sakerna i ett annat rum och stänga dörren fort som attan… Då syns de inte i hallen iaf…

 5. Vi är bara två vuxna och ändå är hallen ett stort kaos så jag kan tyvärr inte hjälpa dig 😂 men får du några bra tips så dela gärna med dig.

 6. Jag är världsmästare på att få plats med mycket saker på liten yta! Sen om det ser snyggt ut eller om det går att hitta det man vill ha är en annan femma…..

 7. Vi har samma problem här hemma. En liten garderob i hallen. Jag får psykbryt på alla jackor som hänger huller om buller minst två ggr i veckan. Då är det bäst att familjen gömmer sig när jag går igång på alla jackor och skor. Det spelar ingen roll att jag fixar med allt och hänger in de jackor som inte används så ofta i klädkammaren för nästa dag är de framme igen

 8. Vi har samma problem med jackorna. Skorna har vi i en byrå i hallen så vi gömt dom. Helst hade vi velat haft en garderob med skjutdörrar i glas i hallen 🙂

 9. Men bra med rensning gjord säger jag! Ni har inte funderat på att platsbygga ngt? Då kan man ju bygga runt elementet så att det ändå släpper fram värmen men man får funktionen man vill ha från hallmöbeln, dvs att den ska svälja så mkt som möjligt! Vi platsbyggde o det sväljer mer än man tror 😉

 10. vi har samma problem, ingen förvaring alls och massor med skor. Tyvärr är jag den enda i familjen som ens bryr sig om att man knappt kommer igen genom dörren pga av alla skor, haha! För något år sedan tog jag upp en gammal cd-hylla som inte används längre och förvarar nu skor i den i hallen, funkar riktigt bra 😀

 11. Hallar är magiska rum. Av någon konstig anledning så tycks en miljon saker som ingen faktiskt använder stanna kvar just där, i hallen. Skor som tycks vara övergivna och minst fem fingervantar i olika utföranden som om de väntade på att en partner skulle komma tillbaka in i deras vrå.Ibland verkar så undrar jag om de inte har legat där även under varmare tider men man ska ju inte analysera för mycket heller, jag menar det kan väl inte stämma att någon har en fingervante liggandes, helt ensam så länge?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..