Hur farao fick allt plats?

Hörrö nu får du allt ta och hjälpa till här lite. Jag håller på att bli galen på vår hall utan NOLL förvaring, alla jackor hänger framme och skorna ligger i en enda stor röra. WHAT 2 DO? Jag antar är att dom flesta barnfamiljer har det så. Saken är den att den enda väggen vi har i hallen är täckt av ett element… suck…

Nu kan inte du lägga in foto här som kommentar, så snäääääääälla, gå in på min Facebooksida och dela med dig av ett foto under länken till detta inlägget. Du hittar mig HÄR. Någon kan väl hjälpa mig?

Lucia

Här fick jag i alla fall tömt en dag. Lite mer ordning…

Lucia-3

Och kolla, detta är vad vi har i hallen att ha grejer vid. Grrrrr

Lucia-2

Fatta att detta är resultatet av min rensning. Kan du ens tänka dig hur det såg ut INNAN jag rensade? Det får du inte se på bild där går minsann gränsen!

 1. Nina skriver:

  Asså så gosigt att vara barnvakt, så söt!!

  1. fnulan skriver:

   Jaaa det är verkligen underbart <3 Kul att se dig här!!

 2. Vi har det precis likadant här hemma hehe!

 3. Sara skriver:

  Hallar är magiska rum. Av någon konstig anledning så tycks en miljon saker som ingen faktiskt använder stanna kvar just där, i hallen. Skor som tycks vara övergivna och minst fem fingervantar i olika utföranden som om de väntade på att en partner skulle komma tillbaka in i deras vrå.Ibland verkar så undrar jag om de inte har legat där även under varmare tider men man ska ju inte analysera för mycket heller, jag menar det kan väl inte stämma att någon har en fingervante liggandes, helt ensam så länge?

  1. fnulan skriver:

   Haha eller hur, det är minst sagt konstigt!!

 4. Emelie skriver:

  vi har samma problem, ingen förvaring alls och massor med skor. Tyvärr är jag den enda i familjen som ens bryr sig om att man knappt kommer igen genom dörren pga av alla skor, haha! För något år sedan tog jag upp en gammal cd-hylla som inte används längre och förvarar nu skor i den i hallen, funkar riktigt bra 😀

  1. fnulan skriver:

   Smart!! Så dumt att vi har ett element på det enda stället vi kan ha hylla..

 5. Men bra med rensning gjord säger jag! Ni har inte funderat på att platsbygga ngt? Då kan man ju bygga runt elementet så att det ändå släpper fram värmen men man får funktionen man vill ha från hallmöbeln, dvs att den ska svälja så mkt som möjligt! Vi platsbyggde o det sväljer mer än man tror 😉

  1. fnulan skriver:

   Jo vi har grubblat på det men.. ska bara….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..