30 om dagen

Det tog inte många sidor i 30 om dagen förrän hon hade gripit tag i mig den där Johanna. Hennes ord gjorde att mitt hjärta krympte ihop sig likt en urvriden tvättsvamp. ÄNTLIGEN fick jag tummen loss och läste boken, 30 minuter om dagen- en livsresa.

Johanna förlorade sin lilla gosse alldeles för tidigt, det som inte får hända hände henne. Ord som ”Jag fick inte se honom växa upp, ändå finns han alltid med mig” är fruktansvärda och svårt att ta till sig. Panikångest blev Johannas bästa ”vän” och hon glömde bort att leva. Hon hade dock turen att få träffa rätt läkare som inte tyckte att mediciner i tablettform var något för henne, han ordinerade istället 30 minuters promenad om dagen. Kan det verkligen rädda en person från att komma upp från botten?

Även om jag inte har varit med om Johannas tragiska händelse finns det så mycket jag kan ta åt mig av utav i hennes bok. Du får läsa den, 30 om dagen- en livsresa, och skapa dig en egen relation med Johanna. Jag blev gripen, berörd och väldigt inspirerad.
TACK Johanna för denna bok som gör att många får hjälp och stöd i en fruktansvärd situation, eller hjälp till de som ska hjälpa någon. Stor KRAM för din styrka och ditt driv, du är en inspiration ❤️

30 om dagen
Här står fantastiska Johanna på sin bokrelease och berättar om sin bok. Hon har all rätt att vara rakryggad och stolt!
S5r
Johanna med vännerna Vickan och Åse. Festen av festerna kan du läsa om HÄR. Vilken härlig kväll vi hade när vi firade Johannas succé bok!
 1. sofia skriver:

  Denna bok har jag faktiskt inte hört talas om, den verkar vara så bra men hemsk! Jag måste helt klart lyssna på den! Tack för ett grymt tips 🙂

  1. fnulan skriver:

   Jaa.. det var den men så mycket hopp <3

 2. Den boken var ny, har jag inte hört om förut! 😀

 3. Yasmine skriver:

  Denna bok låter väldigt läsvärd! Kram

 4. Sandra skriver:

  Låter som en underbar bok som jag skulle älska att läsa ❤

 5. Va bra att du ger ett sådant här bra tips 💕 funderar på att läsa den faktiskt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..