Total förvirring

Det finns nog ingen med rörigare huvud än mig just nu. Jag dubbelbokar mig, glömmer-bokar mig och bokar. Total röra i hjärnkontoret med andra ord. Sviter efter långvarig stress. Just nu känns det mest som att alla drar mig i mig åt alla håll.

Bara en sån sak, igår var jag och min kollega Erika ute på lunchpromenad. Då börjar hon prata om att barnen ska ha studiedag idag. Jaha, hoppsan, oj…… Jag hade faktiskt lämnat Mira som vanligt. Ingen koll över huvudtaget på livet känns det som. I tisdags glömde jag en passbokningstid. Och alla som bor i Skåne vet vilket helvete det är att få tid till det. Nä det är otrolig rörigt just nu. Det är dags för stresscoachen att ta in en ny klient, sig själv.

Jag missade en viktig bokad tid idag. Jag skulle unna mig en tandblekning hos Kent i Malmö. Jo faktiskt. Efter allt jag stått ut med mina tänder så var detta mitt tröstpris, snacka om att vara värd det med 2 år med tänder från helvetet. Jag får boka om, OM jag är välkommen.

Snart åker vi hitåt, till Spanien för 10 dagars semester. Vi ska dock inte till Nerja utan vi åker till Torrevieja med mina föräldrar.

Bildkälla:http://www.nerjatoday.com

 1. Sandra skriver:

  Tror den där resan kommer precis när du behöver, du behöver få vila upp dig. Snälla fina,du, glöm inte att andas mellan varven ❤

 2. Kajsa skriver:

  Det kommer göra dig gott med semester! Lagom varmt där nu!!!☀️🌴

 3. J skriver:

  Å Malin nu blir jag orolig för dig! Jag är i samma helvete o kommer inte ur, är så ofokuserad på allt o tom kroppen reagerar. Snälla va rädd om dig, du är viktig för familj o vännee💕💕💕

  1. fnulan skriver:

   Ja jag vet fina, jag är själv lite orolig.. men tar över kontrollen mer och mer. Kram

 4. Det är svårt att coacha sig själv och leva som man lär😘❤.
  Låter härligt med Spaniensemester🤗.

  1. fnulan skriver:

   Du får coacha mig =))) Vi gjorde det bra i Nerja eller hur!

   1. Ja, vi är ju proffs på att coacha varandra 🙂. Dags för en träff igen tycker jag😍. Ett år sen vi tentapluggade nu…

 5. Carro skriver:

  Det låter som om du har alldeles för många bollar i luften och behöver denna semestern.Vart i Torrevieja ska ni bo?Mina farföräldrar bor nämligen i Torrevieja och älskar det stället.

  1. fnulan skriver:

   Ah, vi ska bo i Villa Martin =) Känner du till det? Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..