Total förvirring

Det finns nog ingen med rörigare huvud än mig just nu. Jag dubbelbokar mig, glömmer-bokar mig och bokar. Total röra i hjärnkontoret med andra ord. Sviter efter långvarig stress. Just nu känns det mest som att alla drar mig i mig åt alla håll.

Bara en sån sak, igår var jag och min kollega Erika ute på lunchpromenad. Då börjar hon prata om att barnen ska ha studiedag idag. Jaha, hoppsan, oj…… Jag hade faktiskt lämnat Mira som vanligt. Ingen koll över huvudtaget på livet känns det som. I tisdags glömde jag en passbokningstid. Och alla som bor i Skåne vet vilket helvete det är att få tid till det. Nä det är otrolig rörigt just nu. Det är dags för stresscoachen att ta in en ny klient, sig själv.

Jag missade en viktig bokad tid idag. Jag skulle unna mig en tandblekning hos Kent i Malmö. Jo faktiskt. Efter allt jag stått ut med mina tänder så var detta mitt tröstpris, snacka om att vara värd det med 2 år med tänder från helvetet. Jag får boka om, OM jag är välkommen.

Snart åker vi hitåt, till Spanien för 10 dagars semester. Vi ska dock inte till Nerja utan vi åker till Torrevieja med mina föräldrar.

Bildkälla:http://www.nerjatoday.com

LOADING..