ANNONS

Är du sugen på en bit mat?

/

Det hade luktat i huset, det var en alldeles vidrig stank, det hade luktat sk*t rent ut sagt! Eller ”mög” som skåningarna säger. Min familj  tyckte inte att det var så värst men jag hade varit smått hysterisk i några veckor för jag inte kunde hitta källan till avloppsodören! Jag hade börjat misstänka att jag hade luktillusioner och var knäpp i huvet.

Sen en dag skulle jag ner i tvättstugan (nu förstår ni ju hur ofta jag är där….) och där stank det ännu mer. Det var då jag förstod, förrådet bredvid med frysen det var där källan till dödslukten fanns! Jag öppnade, klöktes och jag hittade…. 3 kg nötfärs OVANFÖR frysen! Jag visste inte hur länge det hade legat där, men färsen var inte död, den levde! Och ännu sjukare är jag tog foto på äcklet! Som tur var har fotot försvunnit efter alla dessa år så du slipper se det..
Så i helgen bjuder jag in alla bloggläsare på en fantastisk middag i Fnulträsket, KOMMER DU?

Foto: Jens Hilner

Denna bilden är väl underbar! På torsdag har jag bokat in mig och Mira, vi ska på mys hos en kompis och fixa fransar och naglar. Då ska  jag ta nya bilder.

58
9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00