Är du sugen på en bit mat?

Det hade luktat i huset, det var en alldeles vidrig stank, det hade luktat sk*t rent ut sagt! Eller ”mög” som skåningarna säger. Min familj  tyckte inte att det var så värst men jag hade varit smått hysterisk i några veckor för jag inte kunde hitta källan till avloppsodören! Jag hade börjat misstänka att jag hade luktillusioner och var knäpp i huvet.

Sen en dag skulle jag ner i tvättstugan (nu förstår ni ju hur ofta jag är där….) och där stank det ännu mer. Det var då jag förstod, förrådet bredvid med frysen det var där källan till dödslukten fanns! Jag öppnade, klöktes och jag hittade…. 3 kg nötfärs OVANFÖR frysen! Jag visste inte hur länge det hade legat där, men färsen var inte död, den levde! Och ännu sjukare är jag tog foto på äcklet! Som tur var har fotot försvunnit efter alla dessa år så du slipper se det..
Så i helgen bjuder jag in alla bloggläsare på en fantastisk middag i Fnulträsket, KOMMER DU?

Foto: Jens Hilner

Denna bilden är väl underbar! På torsdag har jag bokat in mig och Mira, vi ska på mys hos en kompis och fixa fransar och naglar. Då ska  jag ta nya bilder.

 1. Men usch fy. Jag hade nog haft väldigt svårt att äta färs efter att ha sett en sån upplevelse. hah!

  1. fnulan skriver:

   Haha men det såg inte ut som färs mer som tur va

 2. Usch när det luktar illa då vill man ba spy typ . Kul att ni ska fixa lite fransar och naglar 💕

  1. fnulan skriver:

   Ja ska få känna mig fin på mello =)

 3. Olga skriver:

  Alltså fyyyyfaaan, det där lät riktigt äckligt! Du måste ju ha svimmat när du upptäckt vad det var som stank. Men skrivet lika roligt som vanligt 🙂

  1. fnulan skriver:

   Hahha jaaa öööööööö, TACK!!!!

 4. Amanda skriver:

  Åh vad mysigt att fixa naglarna och fransarna ☺️ hoppas du får en kanon bra dag

  1. fnulan skriver:

   Ja det ska bli kul <3

 5. Lillan skriver:

  Fy fan vilken hemskt lukt de måste ha vart 😂 mår bara illa ja tänker på de. Härligt med lite förnying

  1. fnulan skriver:

   Mmmmmmmm tur vi inte har luktblogg eller hur

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..