Dagens gudstjänst

Hej vännen. Tack för alla fina ord på förra inlägget. Jag ska bara tillägga att jag faktiskt verkligen försökt nå fram till de jag saknar.
Idag var vi på gudstjänst i Veberöds kyrka. Miras kör, Young Voices, stod för den fina underhållningen. Det blev en härlig stund ❤️

Gudstjänst-31

Idag fick alla dopbarn sina dopänglar, treåringarna CD skivor och femåringar sina biblar. Mira fick också sin bibel eftersom vi missade det när hon var fem år. Hon blev så himla glad.

Gudstjänst-25

Gudstjänst-19

Imorgon ska du få se Miras tolkning på dagen, den är helt underbar och jag lovar att du får ett gott skratt på din måndagsmorgon.

Gudstjänst-10

Cornelia, Elise och Matilda var också med för lillhjärtat skulle få sin dopängel idag.

Gudstjänst-28

Kyrkan var prydd med vackra ballonger och efteråt gick vi alla och festade på pannkakor med sylt och pannkakor i Kyrkans hus.

Veberöds kyrka

Detta är min hemmakyrka. Här är jag döpt, konfirmerad och gift (utomhus med Agneta som präst), barnen är och döpta och konfirmerade här. Det är en speciell känsla att komma till hit. Jag känner sådan lugn, frid och ro.

 

  1. Åh, vad mysigt 🙂 Jag kan inte minnas senast jag var i en kyrka alltså!

  2. Själv har jag ingen direkt kyrka som jag går till men uppväxte i Salem i Habo som barn , nu icke troende . Men kul för dem att de hade en bra dag och så gott med pannkakor , Det ska jag göra i veckan 🙂

  3. Amanda skriver:

    Vad fin Mira är! Låter verkligen som en mysig dag att få umgås med hela familjen. Pannkakor är ju så gott! 🙂

  4. Vilken härlig dag ni hade =) jag minns att jag spenderade en del i kyrkan när jag va mindre =) härligt att du fick se henne uppträda =)

  5. Vilken mysig dag ni hade i kyrkan. Kyrkomiljöer är lite magiska tycker jag. Barnens bibel är så fin. Ena sonen var helt inne på den när han var typ runt 7. Då läste vi ofta ur den på kvällarna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..