Vilken dag/kväll

HEJ nu kommer jag insläntrande såhär sent. Först och främst har jag inte varit bloggig idag men sen har det varit lite kaos. Det viktigaste av allt är ändå att fantastiska Matilda min kära svärdotter fyller 20 år idag och vi var med och överraskade henne. GRATTIS älskade tös.

Dessa två har varit tillsammans sen högstadiet <3 så Matilda är en av oss och som min egen tös. Jag hoppas att deras kärlek är för alltid så att hon alltid är en del av oss och vår familj.

MEN jag måste berätta om en annan sak… Jag körde Cornelia och Elise till en förskola utanför byn för att dom skulle hälsa på. Vi kom inte hem dock….. Elen var slut på bilen🙈……. Så Toyota Veberöd fick komma och rädda oss…. Gud så pinsamt. Mekanikern trodde dock att det var något fel med bilen. En biltur som skulle ta en halvtimme tog istället två timmar. Sånt kan stressa mig så onödigt mycket, det är inte bra alls.

  1. Men herregud, hur många fnulor får du till på en vecka?!? Också en mardröm för mig, att köra slut på elen på bilen….. Laddade lite igår när jag varit ute en sväng, men maken upplyste mig om att jag skulle komma 20 mil utan laddning.. Hängslen och livrem här när det gäller elbilen!! 🙂
    Kram

  2. Usch jag klarar verkligen inte av stress 🙁
    Stort grattis till svärdottern din 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..