ANNONS

Träffa släkten och The Abbey Tavern

/

Idag har vi varit på ett otroligt coolt ställe, The Abbey Tavern, men först om annat.
Hur galet är inte detta, jag har fått flyga världen runt (nästan) för få umgås med min släkt. Det är ganska löjligt att det ska vara så men otroligt trevligt. Igår hade vi en ”blöt” afton som min faster Monika skojade om. Min mamma trodde det innebar att det skulle regna. Vi hade en otroligt trevlig kväll tillsammans! Mira fick träffa sina nästkusiner och tjejen heter MIRA och är född fyra veckor efter vår Mira. Snacka om att det klickade mellan dessa två, samma intressen och lika Tik Tok galna.

Abbeys Tavern

Idag var Mira hos Mira och lekte en stund och sedan åkte vi alla tillsammans till Abbey Tavern.


DSC09461

Det är en gammal kyrka som dom har gjort om till en restaurang. SKITCOOLT.

Abbeys Tavern-2

Så mycket kärlek det finns i en familj!


Abbeys Tavern-4

Det är en oas med massa små detaljer som gör det så gemytligt och mysigt.

Abbeys Tavern-8

På kvällarna har dom livespelningar förstod jag det som. Jag hade gärna slagit mig ner där en varm sommarkväll.

Abbeys Tavern-9

Mira och Mira, och lilla Noa på efterslängen.

Abbeys Tavern-10
Abbeys Tavern-11
Abbeys Tavern-13

Där fanns allt möjligt att äta. Helt okej mat! Vi var tio personer som åt lunch med öl och vin (läsk till barnen) och allt kostade 85 euro. Cirka 100 kr per person. Helt okej eller hur! Jag åt en god lasagne, mannen och Mira åt fish and chips.

Abbeys Tavern-14
Abbeys Tavern-17

Här tycker jag verkligen att du ska åka om du är i Torrevieja, kolla inomhusmiljön!

Abbeys Tavern-21

Alltså… så häftigt! Tack Jan-Inge och Monika för att ni tog oss hit.

Abbeys Tavern-23
Abbeys Tavern-20

Hit återkommer jag GÄRNA! Vi var lite ledsna över att behöva lämna solstolarna men det var det verkligen värt. Dessutom var det molnigt när vi var där, sen sprack himmeln upp och blev härligt blå igen.

Abbeys Tavern-29

Nä nu ska vi spela lite spel =)

3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Fnulan
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00