ANNONS

Men alltså

/

God lördag vännen. Nu sitter vi här framför dumburken och väntar förgäves på att Mira ska umgås med sina gamla och pinsamma föräldrar. Det kan man ju drömma om när hon har bästisen på övernattning.

Vilken dag det har varit för vår sistfödda älskling. Första föreställning på riktigt och nu fick Mira bara mersmak och längtar redan till höstterminen. Som du vet brukar jag skriva mina recensioner vid teaterbesök, denna gången får du en super partisk bedömning. Det är en mammas stolta ord om sin fantastiska teaterdotter. Och om du sett Miras stolthet så hade du nog precis som jag blivit väldigt rörd. Vilken lycka.

20190504_140000

Alltså denna lyckliga unge! Mira sa flera gånger hur stolt hon var över sig själv. Vilken känsla. Naturligtvis fick hon massor med blommor.

20190504_130343

Mira spelade Tjorven och hennes fina kompis Maja spelade Stina. SÅ duktiga! Det var första gången teatergruppen hade en föreställning för publik och att dom inte missade en massa var otroligt duktigt. Alla var små duktiga stjärnor där på scenen. Alla på sitt sätt.

20190504_131643

Mira hade även ene roll som Tengils soldat. Då skakade lillhjärtat för det var en läskig roll och hon skulle vara allvarlig. Det var hennes stora utmaning.

20190504_131723

20190504_140046

De här tre tjejerna har redan bestämt sig för att fortsätta tillsammans till hösten, så himla kul! Tjejen till höger, Liv, hennes mamma och jag stod länge och pratade innan föreställningen. Sen upptäckte jag att någon hade taggat mig på fejjan. Då var det en kompis till mig som sett Mira på Livs mammas Facebook. Tänk vilken liten värld vi lever i. Alla känner någon som känner någon som känner dig. Det får vi bara veta om vi visar ett intresse i andra människor, så öppna upp lite mer. Det är skithäftigt.

20190504_145917

Snacka om lyckan när hon upptäckte att bästisen Amanda var med oss för att titta på föreställningen <3. Efteråt fick Mira önska restaurang och det blev Pizza Hut. Nu ska jag njuta med maken och fina minnen från en stor dag i Miras (och mammans) liv.

15
15

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00