Byta hem med Anna

Alltså Anna bygger nytt hus och jag dreglar. Idag erbjöd jag henne världens bästa förslag och deal. Jag tycker att vi kan byta hus med varandra. Jag kan erbjuda henne en jättestor soffa, två tvättmaskiner, en 2o åring som inte tvättar och en pool. Och det bästa av allt, fina bilder med mig på väggarna…
Vad tror du? Nappar hon på erbjudandet tro? Det hade jag gjort i alla fall. Just det familjen kommer på middag varje söndag också.

Nä du hjärtat, nu ska jag ta undan disken efter söndagens familjemiddag. Som vanligt är det kaos när vi är tillsammans men massor med hjärta.

20190505 200736667732414557193774.jpg

20190505 2004567472682835117742893.jpg

 

 1. Anna skriver:

  Tycker ni alla får komma på en riktig husvisning sen, så avslutar vi kvällen med några glas vin & lite gott käk 😉 ❤️

 2. Jag vill också ha stökiga familjemiddagar i framtiden! Goals liksom 🙂
  Kram

 3. Åse skriver:

  Varför har du alltid så roliga inlägg för. Man får ju sig ett skratt🤣

 4. Kirsi skriver:

  Två tvättmaskiner och en 20-åring som inte tvättar? Hur kan någon säga nej till det? Det är ju som hittat och klart värt ett byte. Eller? 🙂

 5. Jag försökte få byta med en av mina närmsta vänner som också bygger hus som snart är klart att byta nu när hon är gravid och allt. tänkte att det kanske kan vara skönare att bo hos oss där det inte är byggdamm osv men icke…

  Ja så vi får nog bo som vi bor du och jag

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..