ANNONS

Smart mamma om någon glömmer…….

/

—INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM/AFFILIATES LÄNKAR—

Imorgon är det morsdag hysteri och stackars barn (och många pappor till barnen) ska leta efter den perfekt paketen för att bedyra sin stora kärlek till mamman. Och du ska ha klart för dig att jag påmint mina barn 1.000 miljoner gånger om just söndag. Livsviktig dag.
Jag struntar blankt i dyra fina paket men detta är den söndag på året som är den dagen jag allra helst vill vara med mina barn. Med eller utan paket. Det är inte den dagen dom ska tacka mig för att är deras mamma, det är den dagen jag firar ATT JAG FÅR vara deras mamma.

Och för att fira MIN dag så shoppade jag lite i förväg… Jag drar på semester med min vän Annika på måndag och vill vara lika snygg som henne. Nu hade dom 25% på allt på Lindex så det blev skitabilligt. Jag vet inte om det är så i webbshoppen det kan du ju kolla. Jag köpte denna klänningen och den är grymt snygg med ett par vita sneakers till.

Alixtra

Jag har även införskaffat den snyggaste, mjukaste och finaste svarta skinnväska jag någonsin ägt. Alixtra har halva priset på flera produkter och även denna handsydda läckerbit från Frankrike.

skinnväska äkta skinn

Här bak i fickan ska passet ligga på måndag när jag åker =)

Halva priset
Snacka om att falla pladask när man läser detta om väskan på Alixtras hemsida När fransk kvalité är som allra bäst. Denna franska väska är sydd för hand i en liten familjeägd fabrik i södra Frankrike” En liten portmonnä (värde 300 SEK) och tygkasse fick jag på köpet. Storlek på väskan är 29 x 21 x 6 och min finkamera får plats =) Jag är superglad för min nya fina lyxväska. Jag är ingen direkt ”väsk-person” men denna är absolut jag, klassisk, bra lås så ingen kommer lätt in i väskan och stjäler alla mina riksdaler.

Detta är min tredje väska från Alixtra och jag trodde aldrig att jag skulle uppskatta kvalitet så mycket som jag faktiskt gör. Nu känner jag att jag hellre lägger pengar på ordentliga grejer som jag är rädd om än att handla 10 skitgrejer på en marknad i Spanien ;). Samtidigt stöttar jag en vän, Alexandra, som kämpar med sitt företag. Me like. vi kvinnor måste hjälpa varandra.

20190525 0948554394134527939011318.jpg

Nu är det viktigaste packat inför resan på måndag!

7
10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00