BAMM på Diggiloo

God Morgon stjärnan var du på Diggiloo igår? Vet du en sak, idag är jag bakis utan att ha druckit en endaste droppe. Lördagskvällen blev en urladdning på många vis. Blixtnedslag, stjärnor, dans, sång, detektivarbete och fina möten. Framförallt blev det en överlycklig Mira som sover som en prinsessa just nu (med madrassen på golvet). Diggiloo tar på krafterna minsann ❤️.

Diggiloo

Vi träffades hemma hos min faster och farbror som bor granne med Ystad Saltsjöbad. Och då kom ÖSregnet, hagel, blixtar och dunder. Då menar jag inte lite småregn utan det kom en himmel full. Barnen gömde sig under bordet innan dom fick in alldeles skräckslagna.
Plötsligt när vi satt där såg vi blixten komma farande och sen small det till åt-a-helvete så vi alla skrek till. Några minuter hörde vi sirenerna som stannade precis vid oss….
Här snackar vi Diggiloo Diggiley- Himmeln öppnade sig, det är knappast sina ögon tro. Kolla min insta-story!

Diggiloo-2
Vi var väldigt osäkra på om det ens skulle bli någon show som det smällde, blixtrade och regnade. Men vet du vad!! Diggilooguden såg till att solen sprack upp och ovädret slutade trekvart innan showen startade. Snacka om tur! Mira och jag var äntligen på plats med mina föräldrar som är vana Diggilooare.

Diggiloo-4

En alldeles tom scen som plötsligt exploderade i show och dans!

Diggiloo-5
Magnus C, Arvingarna, David Lindgren, Mariette, Brolle, Jessica Andersson, Mimi Werner, John Lundvik och Thomas Pettersson. Välkomna till Ystad. 17 år med Diggiloo och 1,5 miljoner besökare, ni hade press på er att leverera och det gjorde ni ❤️

Diggiloo-7

En del av kvällens killgäng

Diggiloo-8

Brudarna =)

Diggiloo-12

Hej Magnus!! Att du kunde se oss i det stora publikhavet.

Diggiloo-9

Mira undrade om Brolle och Mimi var ett par, jag googlade och visst var dom det! När Brolle sjöng Vintersaga (det stora vemodet) gjorde det ont i hela mig. Oj vad den låten påverkar, och Brolle gjorde den fantastiskt bra!

Diggiloo-10

Jessica Andersson berättade om en upplevelse som skakade om oss alla, det var nog inte ett öga torrt. Att hon sen gasar vidare och sjunger en sång tillsammans med sin son Liam (som syntes på storbild) var magiskt. Sen kommer sonen in på scenen och överraskar Jessica.. Snacka om känslor.

Diggiloo-11

Lite suddig John Lundvik, men det var inte hans röst precis. Mira ska aldrig tvätta sin hand, kan du gissa varför?

Diggiloo-14

Arvingarna körde sin succé I do. Hur många sjöng och dansade då tror du? ALLA

Diggiloo-15

I pausen fick vi smita bakom kulisserna för att kramas och prata en stund med Magnus och hans goa man Mats. Miras leende kunde inte bli stort nog. Hon fick även träffa David Lundgren och Casper.

Diggiloo-17

Det var så lustigt, på dagen satt vi och såg reprisen av ”Hälsning från” där Magdalena är med och visar upp 80 talet och på kvällen träffades vi i publikhavet. Mira blev så glad för hon gillade verkligen henne i tv-programmet. Det är inte alls konstig, Magdalena är så himla härlig och jag blev glad att vi träffades eftersom det var längesedan vi sågs hemma hos Hannah.

Diggiloo-18

Tror du Mira var på G? Skämskudden var på när det var ALLdans…

20190714 1021294384094842512945481.jpg

Foto lånad med tillåtelse av Magnus Carlsson

Magnus, Magnus, Magnus.. du är så sjukt proffsig. Du var självklart kvällens stjärna för min del. Ditt sätt att ha kontakt med publiken är magisk och du kan tro att Mira sover gott inatt efter din kärlek. Tack för att du är du och din fina Mats han är fantastisk han med. All kärlek till er båda.

Diggiloo-20

Kvällen var inte slut förrän 22:30 och då var vi helt slut efter en härlig upplevelse med några av Sveriges artist-elit. Mitt halleluja moment var när alla sjöng Josefin Nilsson ”Älska mig”. Då grät jag både för all ondska som finns men även för den kärlek ondskan skapat.

Diggiloo-22

TACK, jag och Mira kommer nog också att bli ”Diggilooare”

Diggiloo-21

När ljusen slocknat och alla trängde sig ut från idrottsplatsen började arbetet med att plocka ner den stora scenen för att förflytta sig mot Varberg. The show must go on.
Jag hittade en väska på vägen mot bilen, alla gick bara förbi den utan att bry sig så jag tog den. Sen började ett detektivarbete och jag hittade den alldeles ovetande ägaren och jag gjorde nog hennes kväll. Tacksamheten och de kramar jag fick i Sjöbo när vi sågs var så varma och kärleksfulla. Att göra någon annan glad gör mig glad.

  1. Jenny skriver:

    Men åh, vilken upplevelse 🙂 Så kul! Jättefina bilder med och så spännande att träffa kändisar backstage. Kram!

  2. Åh kära hjärtanes vilken underbar kväll ni hade, ja minus blixtrar och dunder såklart. Känner kärleken hela vägen hit ❤️

  3. Känner igen det där med att känna sig bakfull utan att ha druckit en endaste droppe. Konstig grej det där! Men ändå! Som vanligt bjuder du på helt ljuvliga bilder och jag sugs verkligen in i upplevelsen! Fint att ni fick gå in bakom och träffa några stjärnor!

  4. Vilken tur att vädret höll upp medan ni fick se Diggiloo, jag har i många år velat se showen men aldrig blivit av, synd!! Det låter riktigt härligt. Och vad snällt att du fixade så väskan hittade sin ägare till slut =)

  5. Diggilo spelningarna brukar vara ett jäkla drag om man får säga så. Däremot gillar jag inte alls Brolle eller Jessica för de är inte trevligast i världen för att säga det lite fint.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..