Sängkammaren

Denna vecka har varit FULL av aktiviteter med Norrströmmarna, minst sagt. Vi har precis kommit hem från ett dygn i djurparken och jag har inte sovit i natt. Det första jag ville göra när vi kom hem vid 11 var att gå och lägga mig en timme. När Mira undrade var jag var svarar jag att jag är i sängkammaren
– Var är det någonstans mamma?
Kan inte barn det ordet, används det inte mer? Haha så roligt.
När jag vaknar till liv så frågar Mira mig vad vi ska göra och blir lite putt när jag jag bara vill vara hemma.
– Vi gör aldrig något.. och en djup suck.
Då börjar jag rabbla upp allt kul vi gjort denna vecka. Det hjälpte inte.. Jag körde med Alfons farmors ord: Man måste ha tråkigt för att kunna ha roligt. Då gick hon in på sitt rum.

Mira

Gullunge! Vi har ju gjort en dag på Österlen, varit på Tivoli, sett Malmö och sovit i en djurpark. Du tar kål på din gamla moder…

Malmö-2
När vi var i Malmö visade jag upp mina favoriter; Pildammsparken, Malmö slott, Emporia, Turning Torso och Västra hamnen.

Malmö-3

Vad hade du visat upp i din stad om jag kommit till dig?

Malmö

Idag kan du som har Sydsvenskan eller HD läsa en artikel om mig =)

DSC01683

 

 1. Amanda skriver:

  I bland kan det va va bra att ha tråkigt då uppskattar man allt det roliga sedn 🙂 så. Otroligt fina bilder du tar.

  1. fnulan skriver:

   Tack Amanda, så snäll du är <3

 2. Julia skriver:

  Helt sant man måste ha tråkigt ibland för att sedan ha roligt igen 😊 låter i varje fall som ni har haft en toppen vecka med massor av aktiviteter ❤

  1. fnulan skriver:

   Ja det har varit kul, men lite mycket jobb för mig sent om nätterna som jag får ta igen, men det är det värt såklart.

 3. Madde skriver:

  Du låter som en perfekt guide. Får vi låna dig då vi kommer till Malmö i augusti? 😉 Hade du kommit hit hade vi börjat med strosa runt i området där jag bor. Alla fina landshövdingshus, och visat dig den vackraste kyrkogården jag varit på ( det kanske är makabert men den är så galet vacker) Lunchat här omkring innan vi tagit oss till centrum. Vill visa dig trädgårdsföreningen, fikat på Mr Cake och tagit ett glas bubbel på TaKet. Vi hade tagit färjan över till Eriksberg, och strosat runt där. kvällen hade nog avslutats med en räkkryssning, antingen på trubaduren med lite mer party eller om man vill ta det lugnare till Vinga.

  1. fnulan skriver:

   Jag kommer som ett skott =) Jag kommer till din stad också <3 Låter fantastiskt.

 4. Daisy skriver:

  Ibland måste man ha tråkigt för uppskatta allt kul runt om som sker 🙂

  1. fnulan skriver:

   Ja det är lätt att hela tiden vilja vara sysselsatt

 5. Liw skriver:

  Haha ja att ha tråkigt ibland är nog himla nyttigt. Dagens små har ju inte samma tålamod som man tvingades ha som liten själv, av naturliga skäl.

  Kul med artikeln!! 😃👍 Blir nyfiken vad den handlar om…

  1. fnulan skriver:

   Jag ska skriva om den sen så du får veta lite =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..