Ölen

FÖRLÅT, men det är så sjukt varmt. Så varmt att till och med jag dricker öl! Däremot blev jag helt förskräckt när jag såg förbuden bak på flaskan. Ojoj, jag får inte dricka ölen, den är förbjuden för tjocka och storbystade kvinnor och om man har körkort.
Attans, hoppas inte att polizia kommer och hämtar mig!

20190804 194647788667193591704626.jpg

 1. Hmm då får jag allt akta mig också för jag tog också en öl till maten nu ikväll. Tur kanske att jag bar ut alla flaskor och pant burkar till garaget så polisen inte ser flaskan…..Bra med varningstexten så jag vet att jag ska låta bli i fortsättningen

 2. Gott med en kall öl för de som tycker öl , vill säga:) 💕

 3. .Madde skriver:

  Haha. Tur du varnade mig 😂😂😂😂 men en kall öl då det är varmt är ju galet gott

 4. Åse skriver:

  Hahaha rolig du är 😅

 5. Amanda skriver:

  Hahah så kul dina inlägg är du sprider så mycket glädje 💓

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..