Varför gjorde man inte det först

Åh dom där mormortimmarna och stunderna med Elise är MAGISKA. I dagarna kommer min syster Kamilla att bli farmor och vi sitter bara och väntar på samtalet om att underverket har kommit. Jag känner syrrans förväntan och längtan, den är så stark.
En jag känner sa till mig:
– Hade jag vetat att det var så bra med barnbarn hade jag skaffat dom först istället.
Hahaha underbart eller hur och ret är verkligen så. Barnbarn är ren magi. 
20190729 1856171171908061625929970.jpg
Den här lilla madamen alltså. Hon klättrar överallt, hoppar i soffan, sjunger, har fått ett väldans humör och pussas så fort hon får en chans. Orden bara bubblar ur henne men fortfarande inget MORMOR. Jag ska nog sluta köpa paket till henne som straff minsann. Om en vecka börjar Ärtan på förskolan och Cornelia påbörjar studierna till sjuksköterska så jag får nog rycka in lite då och då. Känns inte alls jobbigt faktiskt. Bara Elise säger MORMOR, annars får hon klara sig själv minsann
20190729 1856527317501572125780795.jpg
 1. Yela skriver:

  Men vilken sötnos! Hur kan jag ha missat att du är mormor? Så himla underbar känsla de måste vara 🤗 Ta hand om dig fina, kramar!

 2. Men vilken sötnos, det är så mysigt med barn.. Jag och kärleken har börjat mysa mycket med grannens 5 månader dotter 🙂 ^^

 3. Haha sådär brukar min mamma med säga 😛

 4. Kamilla skriver:

  Ha ha sätt press på henne bara så säger hon säkert morfar först istället fniss. Tror nog att du nöjer dig med blöta pussar av denna lilla godis mkt hellre än ett litet ord. Må så gott

  1. fnulan skriver:

   Det har hon redan gjort den där skitungen!!!

 5. Kirsi skriver:

  Haha! Ja, det vore väl bra om man kunde skaffa barnbarnen först. 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..