Utanför min comfort zone!

Åse, hur lyckades du med detta? Jag är fortfarande djupt chockad och undrar vilken sten jag ska gömma mig under för att inte synas. Finns det någon läsare med en bamsestor dumling nånstans? Åse har lyckats med det omöjliga, hon har övertalat mig att följa med på Solskensresan på Palma Mallorca som innehåller träning och må-bra pepp till 100%. Må-bra peppen gillar jag, men det där med träningen gör mig skitnervös.

Det är ett lyxigt hotell med bara massa sköna tjejer, alla vill  göra sitt yttersta. Inte farao kan jag då säga nej till Yoga med Malin Berghagen i soluppgången eller bootcamp med Marie. Då kommer jag att skämmas ihjäl. Att det är jag som kommer att sitta längst fram vid bubbel-provningen är dock inte ett dugg pinsamt. Eller sitta som en stalker och lyssna på Marie och Carina under deras workshops, det är HELT okej, men att skippa träningen..

Jag och Åse var i Nerja och pluggade till stresscoacher för två år sedan och detta ser vi som en förlängning på utbildningen. Jag ser det framförallt som en investering i mig själv. Jag vill komma igång med ett aktivt liv som innehåller träning och välmående. Det är bara bensinen och viljan som fattas. Mannen min säger:
– ÅK, det är väl investerade pengar älskling!
Då bestämde jag mig, det är klart som f*n att jag ska åka. Rädslor är till för att botas.

TACK Åse för att du övertalade mig att följa med, jag vet att du vill mitt bästa och det värmer. 

workshops

Marie och Carina, dessa två energiknippen jag träffat MASSOR med gånger på 4good träffar. Vilket nätverk av starka kvinns dom har skapat. POWER. Nu ska även jag resa på Solskensresan med dessa underbaringar. Alla bilder är stulna från 4goods hemsida. Eventuell stämning skickas till sorry@fnulan.se.

Palma Mallorc

Vi åker till Palma Mallorca den 3-7 oktober, såååå spännande. Jag ser det som en tidig födelsedagspresent och julklapp. Vi bokade vistelsedagar efter hur vi fick billiga flygbiljetter så det blev torsdag till måndag som var det billigaste alternativet.

hotell

Vi kommer att bo på Hotell Feliz och det ser sjukt fint ut!! Åse har varit med på en sådan här resa tidigare och har pratat så mycket om det så det ska bli skoj att uppleva med henne.

yoga

Varje morgon börjar vi med Yoga i soluppgången med Malin Berghagen. Tänk att göra det och se den magiska utsikten över Palma. Och jag gissar hur vi avslutar kvällarna…

bubbel

Japp detta är lite ohämmad reklam för Solskensresan. Jag LÄNGTAR och vill att fler ska må bra. Detta är exakt vad jag behöver för att komma igång. Behöver du en push? Haka på kanske? Eller du vågar inte fegis? Nu säljs de 10 sista platserna för 3.990 kr (ord.pris 6.450 kr)!

 

 1. Madde skriver:

  Så underbart. Hade gärna hängt på, men just nu funkar det inte i mitt liv. Finns en viktigare sak pengarna ska gå till. Inte lika rolig, men viktigare….

 2. Anna skriver:

  Åh det låter helt underbart! Verkar vara en underbar upplevelse. Kram!

 3. Amanda skriver:

  Njut på resan sen när ni åker och jag tror nog allt det kommer gå bra. Träning är inte heller min starka sida, men gör ett försök 🙂

 4. Jeliza skriver:

  Men åh va himla kul de låter! Helt fantastisk är du som kör på vännen, du kommer känna dig såå stolt efteråt 😃 Kramar💛

 5. Jessica skriver:

  Men vad roligt, med denna resa☺️❤️ en utbildning i stress hade ja också vilja läsa❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..