Den känslan….

…. Ja tänk dig den känslan….. Att du hittar din vigselring och blir så glad att du skriker rakt ut av lycka och skrämmer hela familjen. I samma ögonblick kommer du på att du inte har berättat för din man att du har varit av med den…. Ooops……

I did it… Och vet du, vi är fortfarande gifta trots mitt misstag =) 

20190903 2236346218569648035722723.jpg

 

 1. Haha oppps

  Tur du hittade den, påminner väldigt mycket om min förlovningsring – riktigt fin ring har du iaf <3

  kram

 2. Jeliza skriver:

  Haha åh goa Fnulan! Det där är helt klart något som skulle hända mig också 😅 Skönt att den kom tillrätta! Kramar

 3. Vilken tur att du kunde hitta den . Det är alltid en skön känsla när man hittar sina saker tillbaka

 4. Puh! Tur att du hittade den! Avskyr att vara av med saker. Var av med ett litet silverarmband som jag fått i Mors dag. Inget värdefullt, bara emotionellt, och jag letade ÖVERALLT. Tänkte att jag måste tagit av det och lagt i någon handväska eller så, men hittade det inte. Till slut, när mannen städade bilen, så hittade han det i facket där man ställer dricka etc. Hade förmodligen lagt det där när jag skulle fixa naglarna och så syntes det inte när man bara kollade lite snabbt..

  Nu är jag av med min fysiska kalender. Gör mig nästan galen och jag har letat på alla möjliga och omöjliga ställen! Inget tips på var jag kan leta? 🙂

 5. Vilken tur att ni fortfarande är gifta och att du hittat din ring. Jag har inte haft på mig min ring på flera år då jag fick eksem av den. Men jag och min gubbe är fortfarande gifta. Snart i femton år. 🙂

  1. Madde skriver:

   Vilken tur. det är ju inte riktigt den man vill tappa bort känner jag. Men det säger väl en del om han inte ens märkt det 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..