I annonssamarbete med TWISTSHAKE

Bara det bästa är bra nog

När man blir mormor blir man smått blödig. Det nya lilla livet ska ha allt och bara det bästa. Elise är otroligt bortskämd. Säger Cornelia att ”det måste Elise ha” så köper gärna mormor och babbmoffa det till tösen. På de 10 år som gått sedan Mira var bebis har det hänt så otroligt mycket på bebisfronten. Nu kan man ha en vällingmaskin och självgungande vaggor. Herregud, snart slipper man nog vara förälder också =).

Det jag främst märkt är att föräldrarna är mer medvetna om vad som är bra och inte bra för deras lilla mirakel. De ställer högre krav på de produkter och det material dom använder. Det var den främsta anledningen till varför Cornelia och Rasmus kör stenhårt med Twistshake till Elise. Cornelia hade problem med amningen och valde därför deras dinapp som är den som påminner mest om mammans bröst men motverkar också kolik. Framförallt är jag positiv till deras produkter då dom är BPA-fria för att slippa ge barnen skador på nervsystemet. Flaskorna är av glas för bäst renlighet och plasten är återvunnen plast. ME LIKE.

Nu när Elise är 1 år trodde jag att Twistshakestiden var slut, men icke som nicke. Här har man nämligen tänkt till med produkter för våra glupska älsklingar som gärna kastar maten på golvet och kladdar med fingrarna =) Kolla vad smart!

69630000_729736464130992_7735871557687312384_n

Foto: Rebecca Jöre

Först får du säga hej till mormors lilla älskling <3 Världens finaste Elise. De första fina fotona har Rebecca tagit. Duktig tjej det där.

70303677_2422692768019791_7517041981818667008_n

Foto: Rebecca Jöre

Jo du ser, här är en matbricka som sitter fast på bordet och som du i sin tur sätter fast tallriken på. Hehe taskigt för det barnet som gärna sveper tallriken all världens väg.

70318983_2390172904558817_3207474069049966592_n

Foto: Rebecca Jöre

– Mormor du menar väl inte mig? 
– JO exakt du sötnos…

70187290_411319046408200_36401192158363648_n

Foto: Rebecca Jöre

Drickflaskan är som en pipmugg men med sugrör som självklart är fri från BPA, BPS och BPF. Här är det helt omöjligt att spilla hur du än gör. Jadå, jag har testat när jag lekte snurra flaskan med Elise. Perfekt att ha med i väskan! Elise ÄLSKAR att dricka ut muggen med sugrör. Cornelia och Rasmus har kämpat för att få Elise att dricka vatten och när dom köpte den så går hon runt och små dricker då och då för sugröret verkar lite roligare =) Tänk vad ett litet sugrör kan göra för underverk. Det var faktiskt ett tips från deras BVC sköterska.

69892667_473900246496612_8804238118447218688_n

Foto: Rebecca Jöre

Haklappen kommer också från Twistshake! Vi har en här hemma när Elise är på besök, den har varit i diskmaskinen massor med gånger och det syns inte.

Cornelia Bååth

Foto: Bosse Bergdahl

Dessa bilder har Cornelia tagit när mamman hotade henne till livet om hon inte gjorde det. Elise använder även Twistshakes nappar som även dom är fria från BPA, BPS och BPF. Napparna är skonsamma mot huden tack vare fyra lufthålen

Twistshake-3

Foto: Cornelia Bååth

Vad Cornelia sa till mig var den största anledningen till valet av Twistshakes tallrikar (förutom att dom sitter fast) är att dom är stapelbara och kommer med lock. Dom finns som både djupa och flata.

Twistshake

Foto: Cornelia Bååth

Elise har även besticken från märket och har en soft-touch som är en skonsam och ergonomisk yta för bästa grepp när de små raringarna ska lära sig att äta fint och faktiskt få I sig maten =). Det smartaste är att det finns en kant så att skeden/gaffeln eller kniven inte trillar ner i maten och kladdar. Känner du igen det problemet. I do..

Om du vill att ditt barnbarn eller din egen lilla kotte ska ha det bästa har du möjligheten nu. Med min rabattkod: FNULAN får du 20% rabatt på ALLA produkter från https://twistshake.com/. Över 500 kr är det fraktfritt och allt skickas inom 24 timmar!
Kanske bra julklappar till föräldrarna som får lugnare matstunder haha =)

 1. Neeeej mormor, har du fallit i twist and shake fällan 😂😉
  Skämt å sido, har sett dessa på facebook och de verlar superbra 👍

 2. De har fina produkter men för många ambassadörer 😛 Fin tösen är 😀

 3. Mina skriver:

  Så söt hon är ❤ Klart att hon ska ha det allra bästa. Det har verklugen hänt mycket sedan min yngsta var bebus för nio år sedan 😀

 4. jessica skriver:

  åh så fina foton så söt hon är 💕

 5. Amanda skriver:

  Detta var ju verkligen så himla bra grejer. Det är så bra att det finns produkter som är bra för barnen och gör matstunderna lugna 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..