Att lära sig av en tioåring och ett billigt barntips

TACK för alla fina och peppande ord till Mira. Jag önskar mest av allt i världen att hon behåller sin självkänsla. Det är det som är det viktigaste för mig.
Och vet du en sak, Mira lär mig MASSOR. Hon får mig att titta på mig själv och mitt agerande och faktiskt analysera och fundera. Jag borde ta efter henne på många sätt:

– Att inte bry mig om vad andra tycker
– Att tro på mig själv
– Att det är okej att inte vara som alla andra
– Att om du tycker att något är roligt, GÖR DET, även om du kanske inte är ett proffs på det
– Att våga säga ifrån om något inte känns okej
På något konstigt vis har jag och hennes pappa lärt henne allt det där, men man lever inte alltid som man lär.

20190914 1046171763241535103024372.jpg

Igår när jag var på IKEA köpte jag en sån där gubbe du vet för 59 kr. Alltså Mira satt och ritade heeeeeeeela eftermiddagen med den. Tänk vad en liten grej kan skapa kreativitet!!

20190914 1047071604228336913494992.jpg

20190914 1046433353965903262318140.jpg

Och på tal om självkänsla och skita i vad andra tycker och hur mitt ansikte ser ut idag…. Jo Panda men rött och vitt…. Haha mannen skrattar varje gång han ser mig… Bilden är inte riktigt sanningen, det är VÄRRE.

Jessner Peel dag 2

 1. Tur att barnen lyssnar på oss, ibland gör man ju inte alltid som man säger:)kom på mig själv o gå mot röd gubbe när jag var barnvakt påpekade dock att så gör man inte !(dåligt samvete fick jag dock)

 2. Amanda skriver:

  Jag önskar jag kunde ta efter Mira lite, speciellt det här med att inte bry sig om vad andra tycker och tänker och bara vara sig själv. Men det är lite svårt 🙂

 3. Min 13-åring är så jäkla cool när det gäller kläder och utseende – hon bryr sig inte så mycket om vad alla andra har på sig utan tar det hon gillar (vilket kanske inte alltid är det jag tycker är det snyggaste, men det hör ju inte hit!)! Så cool har nog aldrig jag varit! Btw så kan du ju hälsa Mira att jag köpte en gul tröja igår och när jag provade den så tänkte jag på henne!
  Kram

 4. Mina skriver:

  De små liven har verkligen mycket att lära oss.
  Vad duktig Mira är på att rita 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..