ANNONS

När vuxna är dom värsta idioterna

/

Jag har inte haft en tanke på att gå in i diskussion ”Greta”, men gudars vad förbannad jag blev på ett inlägg på Facebook.
En VUXEN karl kallar Greta för psykfall… VUXEN. Det var inte ett barn som kanske inte vet bättre, det var en man i 50 års åldern. Han tyckte också att det var idioter som ”går på” Gretas tårar. Ursäkta mig, men vem f*n är det som är IDIOT?

Jag kunde tyvärr inte vara tyst och gav en käftsmäll tillbaka vilket kanske var tramsigt. Nu har personen blockerat mig. Det gör mig absolut ingenting. Jag vill inte ha vänner som ger sig på barn (med eller utan någon funktionsvariation spelar ingen roll). Är man så stor i käften och tar sig rätten att säga att ett barn är ett psykfall för att denna hittat ett engagemang som berör hela världen är man väldigt liten i mina ögon. 

Jag är absolut ingen hjälte eller förebild gällande miljön, jag flyger till exempel flygplan som är ett av det stora snacket idag. Jag försöker göra bra val och Greta är fantastisk på att hjälpa oss gamla stoffiler hur vi kan göra det. Ingen annan gör något som hörs så det är väl tur att hon gör det. Vi har ett stående skämt här hemma där vi säger
– ”Vad skulle Greta sagt”. Det är ett bra skämt eftersom det får oss att tänka till faktiskt. Greta har lyckats med andra ord.

Den där 50 åriga surgubben som skrev att Greta är ett psykfall har inte något bättre att komma med. Hans ord betyder inte ett skit för det är utan reson eller fakta. Det finns ingen empati, kärlek eller ödmjukhet hos en person som kan uttala sig så, att ge sig på barn är det värsta jag vet. Håll käft eller prata med respekt om framförallt barn. Och vi undrar varför det finns mobbing bland barn. Inte alls konstigt när vuxna beter sig på detta vis. Den vuxna, förståndiga och kloka i det hela är endast en, Greta. 

Dela gärna inlägget för häxjakten måste ta slut och vi måste ta Greta mer på allvar. Det är nog inte bara skit det hon pratar

13
27

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00