Haha… från barn och…..

Alltså Mira Martinsson, vet du hur mycket glädje och skratt du skapar i mitt och många andras liv? Lilla kärleksfulla kärleksbomb <3

Img 20190924 221642 22829686107982744092.jpg

 1. Goding, jag har också en sån. Glömmer aldrig när en vän följde med mig till operation (maken körde oss dit), då jag skulle fixa handleden. På någotvis kom vi in på körning och ungen säger högt och tydligt. Pappa ville inte att du skulle köra mamma, för han litar inte på din körning. Maken höll på att dö, jag och min vän skrattade så vi dog 😂😂😂

 2. Amanda skriver:

  Haha ja Mira är så underbar och kan verkligen få en och skratta. Du har en sån fin dotter 🙂

 3. Carro skriver:

  Haha barn har ett bra minne när dom själva vill minnas.Var det denna vägen som du avskyr?

 4. Svårt att bli arg för språket när man inser att det kommer från en själv, ha ha!!
  Vet du, tänker på dig varje gång jag kör bil förbi Kristianstad 🙂 Helge å…..
  Kram

 5. Madde skriver:

  Härliga unge 😂😂😂 Barn är för underbara.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..