ANNONS

Tuttlisa

/

Igår var jag på årets viktigaste besiktning och det var inte bilen utan något livsviktigt. Tudorna, rattarna, brösten eller älsklingarna är genomlysta och ihoppressade på mammografi. Här snackar vi platt som en pannkaka några timmar efteråt. Sen blir det alltid några nervösa 10 dagar innan man får besked.

Vännen, du går väl dit du med och kollar dig när du får en kallelse? Och när dom kallar för cellprovstagning? Det är en VÄLDIGT billig livsförsäkring och gör inte alls ont! Det måste göra mer ont om där är något som inte ska vara där.
Jag är tyvärr slarvig på att kolla mellan mammografitiderna. Jag får lite ångest av att känna och trycka, har du något tips? Tvinga mannen? Det behövs kanske inte tvingas så mycket i och för sig.

Nä nu ska jag be till bröstguden så att han är med mig som han var för 1,5 år sedan. Eller det kanske är en hon i detta sammanhang? Det passar faktiskt bättre.

12
27

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00