ANNONS

Baltica Wellness & Spa

/
---Inlägg baserat på pressresa med Unity Line & Radisson Blu Szczecin---

Baltica Wellness & Spa är med säkert det bästa spa:t i Szczecin! Du får bli avundsjuk, hata mig eller prata skit om mig. I don’t care. At all. Nästa gång är det kanske du som har det bra =)

Baltica Wellness & Spa

När vi var i Polen var vi på fantastiskt spa båda dagarna. Jag hade två behandlingar x två timmar. Fy attans så lyxigt.

Baltica Wellness & Spa-2

Första dagen gjorde jag en helt magisk chokladbehandling! Först skrubbades kroppen med chokladskrubb, sen smordes jag in med choklad inpackning och som avslut blev det helkroppsmassage med kakaoolja. Tänk dom dofterna i behandlingsrummet. Jag kan avslöja att mannen inte behövde något gott den kvällen, han hade en chokladbomb med sig i sängen. Mums.

Baltica Wellness & Spa-6

Andra dagen hade jag en ”Blue Lagoon” behandling på två timmar. Först fick kroppen en helkroppsmassage med aromatiska oljor och därefter var den ansiktsbehandling en timme. MEN förstår du hur skönt då? Efter massagen var jag på väg ut när spavärdinnan skrek efter mig:
– Stop Madam you are not done yet. 
Hahahaha…. jag trodde det var en timmes behandling ju. Det var minst sagt en glad överraskning!

Baltica Wellness & Spa-4

Daria som tog hand om mig var otroligt duktig. Det var dom alla tre som jag hade behandling av i spat.
Jag och Daria pratade om skillnader i Sverige och Polen. Hon höll på att svimma när jag berättade att vi hade blommor och lampor i våra fönster. Tydligen något som är speciellt hos oss. Nu skulle hon fixa det hos sig och bli först i Polen. Jag berättade också att jag är så förvånad över att alla program är dubbade på deras tv kanaler. Daria berättade att dom ändå har valmöjlighet på bio där man kan välja dubbning eller undertexter. Jag älskar att få veta såna saker =)

Baltica Wellness & Spa-10
Båda dagarna hade vi också två timmar Wellness området. Jag ville inte fota för mycket där inne eftersom det var så mycket folk och jag tycker inte det passar sig att andra som inte väljer det själv. Jag smög dock och fick några smygfoton på mig och mannen.

Baltica Wellness & Spa-11

Alltså dom stolarna bakom snyggingen var alldeles varma och heta. Det var så skönt att sitta där och slumra till en stund.

Baltica Wellness & Spa-9

Baltica Wellness & Spa-8

Där satt vi sidan om varandra i varsitt fotbad och höll oss kärleksfullt i händerna och tittade djupt in i ögonen, sen vaknade vi =)

Baltica Wellness & Spa-7

Det finns flera olika sorts bastutyper och upplevelseduschar, det är nio olika zoner man kan välja på. Ett otroligt coolt inslag var snögrottan som håller -15 grader. Kyla är ju så otroligt bra för kroppen. Jag vågade faktiskt inte gå in där men kikade in lite snabbt.

Baltica Wellness & Spa-12

Priserna på behandlingar och spa är väldigt billigt och otroligt prisvärt i Polen. Jag har varit på många där och ALDRIG blivit besviken. 50 minuters massage kostar cirka 300 kr. Det stora pluset med Baltica Wellness & Spa är verkligen professionella och kompetenta (säger jag som kräsen massage terapeut) personalen men också ett väl skött spa område. Bor du på Radisson Blu Szczecin har du direkt ingång till spa:t. Kolla in Unity Lines utbud på sparesor så hittar du flera bra paketpriser. Jag och mannen är supernöjda och kan varmt rekommendera en resa hit!!

8
18

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00