ANNONS

Leta i panik

/

God morgon stjärnan. Har du vaknat på bästa sätt? Jag måste säga att sen jag fick mitt tyngdtäcke sover jag som en stock. Jisses vad det är skönt! Det är en stor förändring när jag vaknar, jag är inte lika zombie-monster-trött längre, jag känner mig mer utvilad. En annan sak som också skiljer sig från innan är att jag drömmer så himla mycket. HÄRLIGA drömmar! Härom natten var det en ljuuuuuvlig dröm om mannen… Dock barnförbjudet att skriva om ;).

Vet du en sak, i en vecka har jag haft panik. Jag har inte hittat mina jobbnycklar. Jag har fått höra av mig till min kollega Erika och fråga henne om när hon är på plats så att jag kan komma in. Alltså jag letade i panik igår. Och vet du, idag hittade jag dom och vet du var? Jo, dom hängde där dom skulle hänga….. Att man är duktig på att hålla ordning……
Ha en fantastisk dag, det ska jag.

Img 20190824 212911 2785833925488465257648.jpg

Mmmmmmm denna man tog mig med storm en natt……Utan att veta om det. Det är skills det eller hur.

9
16

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00