ANNONS

Filminspelning

/

Jisses, jag är för gammal för sånt här tempo… Torsdag julfest, igår lucia och idag filminspelning hela dagen. Gamla tanter behöver vila också. Jag är ju bakis utan att ha druckit. Snacka om miss i protokollet.

Bästa kompisar-2

Gud så roligt Mira har haft det idag. Det var nämligen filminspelning på schemat. Och det var en nervös och spänd tjej som kom till inspelningsplatsen idag. Här är härliga Sandra Harladsen som var stylist och MUA. Och kolla in den ”lilla” katten…

Bästa kompisar-8

Förlåt för suddigt foto men vi var på en iskall vind så jag skakade som ett asplöv. Här sitter Mira och övar på sina repliker med en ”talent coach” som kommit hela vägen från L.A. Hon var väldigt sträng och lät som Nanny Fine men sjukt duktig på att ta fram det bästa från barnen. Här var det inget daltande och hon sa till mig att, det är bara för barnen att lära sig… Coachen tyckte att Mira var otroligt duktig.

Bästa kompisar-3

Här utspelar sig kortfilmen om Andy och Ellie som spelades in idag. Alltså vilken vind, älskade den, men så kallt..

Bästa kompisar-7
Om du visste hur mycket förberedelser det är inför en scentagning. Och samma scen ska alltid tas från olika vinklar och kameror. Det Mira spelade in idag är väl en scen på fem minuter. Den tog fem timmar att spela in.

Bästa kompisar-6

I början var Mira nervös, hela manuset var nämligen på engelska! Hon kunde allt men tappade det emellanåt. Det är inte lätt om det inte är på ens egna språk, men gud så duktig hon var! Produktionsbolaget ”Bästa kompisar” var så himla bra och proffsiga! Magnus som var produktionschefen berättade att det hade varit väldigt många sökande till rollen som Ellie så Mira skulle vara så stolt <3 Och det var/är hon.

Bästa kompisar-15

Här ligger Herman och Mira och pratar om himlen. Och hur ser det ut egentligen när en sådan filmsnutt spelas in?

Bästa kompisar-14

Bästa kompisar-9

Allt för den bästa bilden eller hur!

Bästa kompisar-10
Där var även en agent på plats från Spanien som höll koll. Så snacka om en proffsig produktion… Från ”Bästa kompisar” var dom nog sju personer.

Bästa kompisar-16

Här är bästa vännerna, Andy och Ellie, jag menar ju såklart Herman och Mira. Filmen som spelades in ska används som ett ”showreel”. Om jag ska förklara det enkelt är det som en fotografs portfolio fast då med filmsnuttar för en skådespelare. Så Mira kommer antagligen att synas i hela världen. Det är så spännande och Mira är så stolt över sig själv och sin instats. Och det är det som betyder något.

10
23

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00