Vackert

Hej vännen, jag har inte glömt bort dig, jag har struntat i dig =). Det är mitt nya nu. Jag ska bara göra det jag vill och har lust med och idag blev det ”död-städning” och rensning på Miras rum som är en livsfara bara att titta in där eftersom där avfyras explosioner ganska ofta…. Jag kan inte förstå hur det kan bli som det blir på hennes rum. Imorgon ska vi ta tag i hennes garderob. Där är så rörigt så inte ens kläderna vill vara där. Dom har nog strejkat för de ligger på hennes soffa.

Idag var vi också på ett otroligt fint dop av Prins Harry. Det är min systerson Filip och hans fina Sara som skapat denna lilla sötnos. Jag har fått tillåtelse att visa lite foto från dagen <3

Harrys dop-16

Mira fick äran att hälla upp dopvattnet, vad fint av Sara och Filip att låta henne göra det och det gjorde henne så glad också.

Harrys dop-25

Harry Johan fick sitt fina namn i kyrkan idag. Johan efter Filips tvillingbror som så fint sa idag att nu är han inte världens bästa Johan längre eftersom det är Harry som är det.

Harrys dop-7

Elise hade roligt i kyrkan =)

Harrys dop-51

Efteråt blev det kaffe och gofika på Församlingshemmet.

Harrys dop-65
På riktigt kolla in denna buketten som Sara fick. Jag tog 10000 bilder på skapelsen. SÅ vackert!

Harrys dop-61

Lilly Harry, välkommen till vår värld och nu även kyrkans värld. Jag hoppas att du snart ser det jag ser, hur dina föräldrar tittar på dig. Det är ren och innerlig kärlek <3 Ditt lilla troll, du är så lik din fina pappa. Och tack för att vi fick dela denna fina dag med dig.

Harrys dop-74

  1. Anna skriver:

    Åh, vilken söt liten kille. Det är så himla mysigt med barndop 🙂

    Kommer ni och städar min garderob också sen när ni ändå har ångan uppe? Mina kläder strejkar också…

  2. Barn är underbara! Så fint dop.

    Det där med kläder som strejkar känns igen. Herregud vad trött jag är på strejkande kläder.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..