Tonåring på nytt

Herregud, alltså jag måste verkligen be min son om ursäkt. Jag skäller väldigt ofta på honom för att han sover bort all ledig tid. Jag är fasiken inte ett dugg bättre…
Igår kom jag hem från jobbet och däckade på soffan som en full sten. Sen minsann och da somnade jag halv nio för att vakna nu på morgonen halv nio. Herregud, det går utför. Jag är ju värre än sonen! När han kommer hem ska jag be honom om ursäkt för alla gånger jag har skällt på honom. En rolig sak med detta är ändå att jag fortfarande har tonåringen inom mig. Tjohooo för det, kärringen kan fortfarande =)

70187290_411319046408200_36401192158363648_n

Nu ska jag sätta fart och städa ut ett j*vla förråd som glott pillimariskt på mig ett tag. Jag ska bara försöka hålla mig vaken under tiden. Jag är dock lite sugen på att hämta denna sköningen på förskolan och bara mysa istället..

 1. Therese skriver:

  Hahaha nej inte ska du skälla på din son om du sover länge med haha inte bra. Men det är härligt att få sovmorgon när man är ledig =) ha en bra lördag =)

 2. Emma skriver:

  Städning är väl så där. Vilket skön fredagsmys. De där känner ja ingen med att ge råd till andra.

 3. jessica skriver:

  haha ja känner igen detta, ja brukar så ofta ge råd till andra, som jag inte als gör så själv. Som när jag säger till sambon men hallå skulle du inte sova, du borde inte äta socker då, det kan göra det svårt att somna, inte för att han lydder mig och dan efter sitter ja och dricker cola själv innan jag lägger mig opps haha 😂❤

 4. Anna skriver:

  Vet du vad? Jag tror verkligen att du behövde få den där sömnen och vila ut ordentligt. Bra att du lyssnar på kroppen och sover ut! Jag hade skippat förrådet och hämtat Elise istället.

 5. Emschen skriver:

  Alltså jag har sovit middag varje dag under min ledighet. Jag har sovit så mycket att jag börjar fundera på om jag är sjuk (ja alltså mer än fibromyalgin och utmattningsdepression som det fortfarande finns spår av).
  Men sova är skönt så jag vägrar ha dåligt samvete för det!
  Sov gott! 🤣

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..