ANNONS

Vem är den som får mig att missa Mello utan att bryta ihop?

/

Söndag… Hela dagen och jag har sovit bort en stor del utav den eftersom jag var vaken till 5 i morse🙈. Mannen och Mira har gett sig av till IKEA för brunch för att låta mig sova. Nu sitter jag här med mitt knäcke och kaffe utan mjölk :/

Du som känner mig, du vet vilket mellofreak jag är. Det finns ingenting i världen som får mig att missa detta spektakel som pågår i sex veckor. Men…… Here comes Danny. Danny my man. Du vet han Saucedo som jag ÄLSKAR. När han är nära då är denna tant på plats. Den 1 februari kommer han till Helsingborg, och då är Fnulan där. Tro inget annat. Då skippar jag melloboan och slänger på mig finstassen och dansskorna och sätter på leendet som går upp till pannan istället. Jag är redo för Danny, frågan är om han är redo för att ha Fnulan i publiken =)

Ska du se Danny eller har du redan gjort det? Tydligen ska hans show vara fantastiskt och nytt. Recensioner som ”Världsklass, utklassningsklass och hypnotiserande” säger det mesta. Gud vad jag längtar. Haka på vännen, du hittar biljetter HÄR, med risken för att dom är slut för längesedan dock.. Chansa! Det kommer att bjudas på partaj misstänker jag.

Jag byter ut en kväll på mello mot detta… Och YEAH it feels good!

danny1920x1080rec-960x540

7
9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00