Vem är den som får mig att missa Mello utan att bryta ihop?

Söndag… Hela dagen och jag har sovit bort en stor del utav den eftersom jag var vaken till 5 i morse🙈. Mannen och Mira har gett sig av till IKEA för brunch för att låta mig sova. Nu sitter jag här med mitt knäcke och kaffe utan mjölk :/

Du som känner mig, du vet vilket mellofreak jag är. Det finns ingenting i världen som får mig att missa detta spektakel som pågår i sex veckor. Men…… Here comes Danny. Danny my man. Du vet han Saucedo som jag ÄLSKAR. När han är nära då är denna tant på plats. Den 1 februari kommer han till Helsingborg, och då är Fnulan där. Tro inget annat. Då skippar jag melloboan och slänger på mig finstassen och dansskorna och sätter på leendet som går upp till pannan istället. Jag är redo för Danny, frågan är om han är redo för att ha Fnulan i publiken =)

Ska du se Danny eller har du redan gjort det? Tydligen ska hans show vara fantastiskt och nytt. Recensioner som ”Världsklass, utklassningsklass och hypnotiserande” säger det mesta. Gud vad jag längtar. Haka på vännen, du hittar biljetter HÄR, med risken för att dom är slut för längesedan dock.. Chansa! Det kommer att bjudas på partaj misstänker jag.

Jag byter ut en kväll på mello mot detta… Och YEAH it feels good!

danny1920x1080rec-960x540

 1. Amanda skriver:

  Knäckemacka och kaffe utan mjölk låter ju inge vidare då hade jag föredragit brunch på IKEA 😉 Skönt med sovmorgon 🙂

 2. Carro skriver:

  Jag måste erkänna att jag blev väldigt intresserad av vad dugjorde vaken till kl 5 på morgonen! Nej jag har inte sett på mello på flera år för mello är inte som det var en gång i tiden. Kul att du i alla fall inte missar ett enda. Nja Danny sjunger bra men jag har lite svårt för hans show på scenen

 3. Kamilla skriver:

  Danny är verkligen kung. Såg hans förra show vilken var kanon bra. Får be maken fixa friplåtar till Danny för nya måste jag ju såklart se.

 4. Nettan skriver:

  Han e såååå jädrans bra! Snygg, sexig, sjunger hur bra som helst och har båda fötterna på jorden. Såg hans första show i stockholm och nu den andra i göteborg. Har köpt bästa platserna, mitt framför scen 🤩👏🏻 Älskart!!
  Båda showerna är super men Stockholm var bättre. Lite mindre och mer effekter. Hoppas en ännu en ny show nästa år, då ska jag sitta längst fram igen 😊
  Ha så kul! Du kommer få en grym kväll!!!

 5. Marie skriver:

  Nja instämmer inte, han är inte min stil, men instämmer att han är duktig på att sjunga =D

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..