Säga tack kanske är onödigt

Happy fredag idag. Hur är din? Ångest innan helgen att du ska behöva vara ledig eller kanske för att du ska jobba? Jag har panik eftersom vi rört till det i alla rum här hemma och det är en del att reda ut överallt. Tänk vad en ny tv-bänk kan ställa till med.Köpet av den har gjort att vi börjat styra upp överallt.

I detta hus är vi tekniskt uppdaterade. Vi har såna där Google Home i nästan alla rum så att vi slipper röra på oss för att släcka i huset, sätta igång kaffekokaren, spela favoritmusiken, eller byta kanal på tv:n. Vill tacka Google assistenten. Mitt problem är att jag pratar skånska så den kan ha svårt att förstå ibland trots röstsynkning.

Däremot är mitt största problem att jag är alldeles för väluppfostrad. Jag tackar (vill tacka) varje gång Google assistenten gjort det jag bad om. Haha, alltså jag vet att det är så korkat men gör det ändå. Det sitter i benmärgen. Mina föräldrar ska vara väldigt stolta. Eller vad tycker du =)

Wp 15810646553005072157918809939018.jpg

Det blir massa mys med denna raringen. Vi missade mellomyset förra lördagen så det tar vi igen imorgon.

 1. Gillar vårt Google home som styr många av vår lampor. Och senast tillskottet är Google nest med sin lilla display så man kan ta upp recept och dylikt på. Ofta säger jag tack till henne när hon sagt något jag bett om. Ibland även hejdå när vi går hemifrån och hon svarar så lydigt!
  Kram kajsa

  1. fnulan skriver:

   Hahhaha är det sant? Säger ni ”Hej google, hejdå google” då haha

 2. Mirre skriver:

  Google Home är superpraktiskt och hehe kan tro det är huvudbry när du pratar skånska

 3. Amanda skriver:

  Jag hoppas att ni två hade en helt underbarar dag ❤️❤️

 4. Amanda skriver:

  Haha jag tycker det är lite gulligt att du tackar google. Hoppas ni får en mysig lördag du och Mira 🙂

 5. Carro skriver:

  Haha detta ville min sambo också installera här hemma för några år sedan men jag satte stopp för det. Orkar man inte gå upp från sängen för att släcka tak lampan så kan man lika gärna strunta i att släcka den är min åsikt. Men vilken tur att vi alla är olika individer med olika tänkande

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..