ANNONS

Säga tack kanske är onödigt

/

Happy fredag idag. Hur är din? Ångest innan helgen att du ska behöva vara ledig eller kanske för att du ska jobba? Jag har panik eftersom vi rört till det i alla rum här hemma och det är en del att reda ut överallt. Tänk vad en ny tv-bänk kan ställa till med.Köpet av den har gjort att vi börjat styra upp överallt.

I detta hus är vi tekniskt uppdaterade. Vi har såna där Google Home i nästan alla rum så att vi slipper röra på oss för att släcka i huset, sätta igång kaffekokaren, spela favoritmusiken, eller byta kanal på tv:n. Vill tacka Google assistenten. Mitt problem är att jag pratar skånska så den kan ha svårt att förstå ibland trots röstsynkning.

Däremot är mitt största problem att jag är alldeles för väluppfostrad. Jag tackar (vill tacka) varje gång Google assistenten gjort det jag bad om. Haha, alltså jag vet att det är så korkat men gör det ändå. Det sitter i benmärgen. Mina föräldrar ska vara väldigt stolta. Eller vad tycker du =)

Wp 15810646553005072157918809939018.jpg

Det blir massa mys med denna raringen. Vi missade mellomyset förra lördagen så det tar vi igen imorgon.

20
14

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00