ANNONS

Ledsen Mira och marknad

/

Nu börjar det kännas lite att resor ställts in och massor med evenemang. Jag tycker så synd om Mira, hon missade en reklamfilmsinspelning med Skånetrafiken för att hon var förkyld. Två pressresor till Danmark har också blivit inställda.

I morgon kommer Mira att missa sin teaterföreställning eftersom hon känner sig helt pigg men är lite snorig. Ska man följa rekommendationerna så är det ett NEJ antar jag? Jag pratade med teaterläraren så vi ska se imorgon bitti. Mira var så glad eftersom hon fått två roller. Om hon inte får vara med imorgon blir det är en ledsen tjej minst sagt. Det gör även mamman väldigt ledsen. Hur tröstar men det liksom? Jag låter henne svära allt vad hon kan, det är kanske bra tröst?

Något jag hade sett framemot var att besöka Torrevieja- Villa Martin igen. Förra året var vi där både till påsk och i slutet på sommaren och både i mamma och pappas lägenhet. Vi håller fortfarande tummarna för att vår resa blir av i augusti, men vågar man åka?

Spanien dag 3-3

Vi besökte marknaden i Villamartin två gånger och det myllrade av folk utan en endaste tanke på nåt skit-virus. Jisses vad varmt det var, och vad lätt livet kändes då. Vi tvingades däremot att ta många vätskekontroller =)

Spanien dag 3-4
Mira åt en hel del glass såklart.

Spanien dag 3-6

Som på många andra marknader var det mest skit.. Ändå jättekul att få gå där och kolla på folk och svettas ihjäl. Mamma hittade några fina klänningar till sig. Ska du dit så för guds skull ha kontanter och stora prutarmunnen med dig. Parkering fanns det gott om och där var många ställen att pausa vid.

Spanien dag 3-7

Åh vad Mira har växt sen fotot togs i augusti! Det är inte alls samma tjej.

Spanien dag 3-2

Alla var inte överens om vart vi skulle gå. Jag kan dock avslöja att det var Mira som bestämde. Eller… om man tittar på nästa foto ser det ut att vara min mamma.

Spanien dag 3-8

4
11

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00