ANNONS

Som en utomjording

/

Alltså du vännen, applådera! Jag gjorde något idag jag inte gjort på väldigt väldigt väääääääldigt länge. Du förstår nog hur längesedan det var. JO jag bara låg där. Platt fall på uteplatsen i bikini på en solsäng. Jag läste inte ens en bok eller nåt. Jag bara låg där som om jag var ingen eller inget på nåt konstigt utomjordiskt sätt.
GUD SÅ SKÖNT.  Jag kände mig lite konstig och avslappnad. Det var ett tag sedan sist. Mira och jag flöt runt i poolen och pratade om livet och bara var tillsammans.

Sen vid tretiden, då bröts lugnet mot något helt annat och helt underbart. Elise och Ramsus kom förbi för ett dopp i poolen.

20200717_164525

Elise skulle ha en pool i poolen. Och ville Elise nåt så blir det så. PUNKT.

20200717_164244

Som vanligt soliga dagar hos mormor, GLASS i stora lass <3

elise

2
15

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00